Αντώνης Αντωνόπουλος: ο πόλεμος της καρέκλας – απειλητικά email σε παράγοντα για την ψήφο του στην Ε.Ο.Ε.

0

Επί σειρά ετών οι εκλογικές διαδικασίες σχεδόν σε όλες τις δραστηριότητες της καθημερινότητας στη χώρα μας ήταν νόθες και ειδικά στον αθλητισμό.

Η Διεκδίκηση της πλειοψηφίας των μελών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ήταν επίδειξη δύναμης του πολιτικού δίπολου εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ όποτε αυτό εναλλασσόταν στις κρατικές καρέκλες.

Τον προσεχή Φεβρουάριο θα διεξαχθεί η μονομαχία του νυν προέδρου Σπύρου Καπράλου με τον πρόεδρο της Δ.Ο.Α (Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία) Ισίδωρο Κούβελο.

Θεωρητικά από τον ίδιο ιδεο-πολιτικό χώρο .Με τον Καπράλο να υποστηρίζεται προκλητικά από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δια επιστολής στη ΔΟΕ από τον πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή !!!,και τον Κούβελο να υποστηρίζεται  και από το μπλόκ των Πασοκογενών Παραγόντων .

Μέχρι τώρα βεβαίως έχουν προηγηθεί ωμές παρεμβάσεις σε αθλητικές ομοσπονδίες από τον πρώην Υφυπουργό Κοντονή και τον ΓΓΑ Τζούλιο Συναδινό υπέρ της υποψηφιότητας Καπράλου.

Στο γαϊτανάκι της διαπλοκής στον αθλητισμό όμως έρχεται να προστεθεί ένα περιστατικό που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα όρια.

Την περασμένη Παρασκευή το πρωί ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ,που είναι αναπληρωτής ταμίας στην ΕΟΕ, Αντιπρόεδρος της Δ.Ο.Α και κοσμήτορας του Παναθηναϊκού σταδίου επισκέφθηκε την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΓΑΔΑ προσκομίζοντας στον προϊστάμενο της υποστράτηγο Μανώλη Σφακιανάκη τα απειλητικά email που δέχεται με περιεχόμενο που παραπέμπει ευθέως στις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ EMAIL

Χαρακτηριστικά σε μακροσκελές email το οποίο έχουμε στην διάθεση μας και ο μεγάλο-παράγοντας το έστειλε στις 3,29 μ.μ και που τον απειλεί με το ψευδώνυμο «adelikaris» γράφει στον Μιχάλη Φυσετζίδη :

Παρατηρώντας τις τελευταίες κινήσεις σου Μιχαλάκη παρατηρούμε ότι δεν συζητάς με τους κατάλληλους ανθρώπους.

-*Οι τοποθετήσεις σου είναι ενάντιες των συμφερόντων μας!!!

-*Δεν σε άγγιξαν οι προειδοποιήσεις μας, με Αποτέλεσμα να μην συνετίζεσαι και να συνεχίζεις στη δική σου ρότα.

-*Σαν Οικονομικοί γίγαντες δεν δεχόμαστε απορρίψεις από πολιτικούς νάνους ,και στο νέο σπάσιμο της τράπουλας (σε λίγες ήμερες)οφείλεις να γνωρίζεις ότι:

-Αν έχεις χρήματα Μιχαλάκη ,έχεις και ανθρώπινα δικαιώματα!!!, Διαφορετικά χωρίς λεφτά η τιμή είναι μόνο μια αρρώστια ,κανείς δεν θα θυμόταν τον καλό Σαμαρείτη αν είχε μόνο καλές προθέσεις, είχε επίσης και χρήματα.

-*Εγώ θέλω να έχω φήμη γενναιόδωρου, χωρίς να θέλω να μου κοστίσει φτηνά.

-*Σταμάτα λοιπόν να μου θυμίζεις αιρετικό γιατί οι αιρετικοί  είναι η μοναδική πικρή συνταγή  εναντίον της εντροπίας (έννοια μέτρησης της αταξίας, της οποίας η μεγίστη τιμή αντικατοπτρίζει την αποδιοργάνωση και ισοδυναμεί με την παύση της ζωής)  της ανθρώπινης σκέψης.

-*Πρέπει να ξέρεις Μιχαλάκη ότι ο μεγαλύτερος  κίνδυνος σε μια περίοδο αναταραχής δεν είναι η αναταραχή. Είναι να ενεργείς με βάση  την λογική του χθες.

Κλείνοντας θα σου αναφέρω ότι αν εισέλθεις σε διαδικασία απόρριψης, στην Ελλάδα, τις πινακίδες STOP τις έχουμε μόνο και μόνο για να διαπιστώνουμε ποιος φταίει μετά το …ατύχημα!!!»

Σε αυτή την ωραία… κανονικότητα του ελληνικού αθλητισμού ήρθατε για να παραστήσετε τον πολιτικό του προϊστάμενο κ. Βασιλειάδη!!!

Ξέρετε πως καταλήγει το email κ. Βασιλειάδη;

Με μία φωτογραφία που έχει ως περιεχόμενο μια διαλυμένη μηχανή μετά από τροχαίο ..ατύχημα!!!

Καταλάβατε τίποτα;

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ EMAIL

Το δεύτερο email ειχε σταλεί στις 9.45 π.μ, από το email dikeos@freemeil.gr στον ύπνο του έβλεπε τον Φυσετζίδη ο λεφτάς παράγοντας που αυτός μόνο μπορεί να έχει …δικαιώματα.

Και του γράφει:

-«Μιχαλάκη μένεις ακόμη Σκου…64; Ενημερωθήκαμε (Όλα μαθεύονται) ότι κάνεις επαφές με ακατάλληλους για το (συμφέρον όλων ) ανθρώπους…. ΛΟΓΙΚΕΨΟΥ.

Η άγνοια Μιχαλάκη είναι η νύχτα του μυαλού, αλλά μια νύχτα χωρίς φεγγάρι και τα αστέρια, και το πρόβλημα με την άγνοια είναι ότι συσσωρεύει αυτοπεποίθηση καθώς προχωράει.

Μπορείς να φοβάσαι μόνο αυτό που νομίζεις ότι ξέρεις Μιχαλάκη και το ρίσκο προέρχεται από το να μην ξέρεις τι κάνεις.

Μιλάμε σύντομα Μιχαλάκη…»

TO EMAIL …ΚΡΕΜΑΛΑ!!!

Το τρίτο email εστάλει στον Φυσετζίδη στις 9.45 πμ πάλι από το adelikaris@freemail.gr

Και του γράφει :

-*Φίλε Μιχαλάκη είμαστε σίγουροι ότι θα κάνεις το σωστό, εφ όσον είναι και το πιο δίκαιο (ξέρεις τι εννοούμε)…μην αλληθωρίζεις… θα τα ξαναπούμε… σύντομα.

Το τρίτο email μετά το μήνυμα που στέλνει στον Φυσετζίδη  έχει και μια φωτογραφία που απεικονίζει μια… κρεμάλα!!!

Λέτε να κάνει …πλάκα  Υφυπουργέ αθλητισμού Βασιλειάδη, ο οικονομικός γίγαντας με τις απειλές του στον παράγοντα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διεκδικείτε συμφωνά με το ρεπορτάζ και από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές;

Μέχρι να βρει… άκρη υποτίθεται ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης με την βοήθεια του Γκαγκάτση στο βούρκο του ποδοσφαίρου για ασχοληθείτε με τον διασυρμό και την ντροπή των διαδικασιών της ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής που πίσω από τις κάμερες και τα φλας όζει!!! Γιατί έχουμε και άλλα προσεχώς σχετικά με το θέμα να σας θέσουμε και να αναμένουμε την αντίδραση σας νέε υφυπουργέ .Γιατί εδώ δεν είναι λίστες Μπόγιανς, είναι άλλα κόλπα.

Πέραν όμως της πολιτικής ευθύνης του Υφυπουργού αθλητισμού που αν μη τι άλλο οφείλει να πάρει θέση στο θέμα των απειλών άλλα και της διαδικασίας όπως αυτή διεξάγεται(Γιατί ο νέος οφείλει να διερευνήσει και αυτά που γίνονται στην ΓΓΑ σε σχέση με τις εκλογές της Ε.ΟΕ).

Τέλος σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ σύντομα τα στελέχη της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος θα φτάσει στα ίχνη του οικονομικού γίγαντα που μόνο αυτός έχει δικαιώματα και μέσα σε αυτά είναι και οι απειλές .Για να βγαίνει έχοντας διασφαλίσει με βρώμικες μεθόδους θεσμικούς θώκους και να ευαγγελίζεται το αρχαίο πνεύμα αθάνατο τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπισμού!!!

Προηγούμενα άρθρα

 1. Αντώνης Αντωνόπουλος: Έπεσαν οι μάσκες-γελάνε και τα… τσιμέντα με την επιλογή του Γκαγκάτση στην σούπερ-λίγκα
 2. Αντώνης Αντωνόπουλος: Το ντέρμπυ των «αιωνίων» απόψε 7.30 στο Φάληρο
 3. Αντώνης Αντωνόπουλος: Η Ε.Ο.Ε τίμησε τους συντελεστές αφής  και παράδοσης της  ολυμπιακής φλόγας
 4. Αντώνης Αντωνόπουλος: Επιβράβευση ΠΣΑΠ στο φιλικό ανθρωπιάς στην Ιεράπετρα.
 5. Αντώνης Αντωνόπουλος: Ελλάς-Γαλλία συμμαχία και πολιτισμός
 6. Αντώνης Αντωνόπουλος: Το παρα-μαγαζο της ΕΡΤ
 7. Αντώνης Αντωνόπουλος: Ο ΠΣΑΠ στην Ιεράπετρα για κάλο σκοπό
 8. Αντώνης Αντωνόπουλος: «Έπνιξε» πέναλτι ο Περράκης στη Πύλο και στέρησε τη νίκη από τον καλύτερο Τσικλητήρα
 9. Αντώνης Αντωνόπουλος: Όρθιος στο Ταύρο ο Τσικλητήρας με ρεσιτάλ Κακαλέτρη και ψυχή.
 10. Αντώνης Αντωνόπουλος: Ο Καπράλος γιατί συγκαλύπτει τον εκλεκτό του;
 11. Αντώνης Αντωνόπουλος: Ο Καπράλος και η Τσαπανίδου
 12. Αντώνης Αντωνόπουλος: Χαράτσι άλλα ΕΠΟ στα σωματεία και από την ΓΓΑ
 13. Αντώνης Αντωνόπουλος: Στο στόχαστρο του ΓΓΑ εν όψει Ε.Ο.Ε και το καράτε
 14. Αντώνης Αντωνόπουλος: Ο τυφλός οπαδισμός κρυμμένος πίσω από την κουκούλα.
 15. Αντώνης Αντωνόπουλος: Ο διαβασμένος Πρόεδρος, η Άννα της υπερπροβολής και ο ανεκδιήγητος Κοντονής
 16. Αντώνης Αντωνόπουλος: Η πίστη του Γιαννιώτη η εκτέλεση του Μάρα και το χαμόγελο της Κατερίνας
 17. Αντώνης Αντωνόπουλος: Τα δις του ελληνικού αθλητισμού το τσαντίρι της Άννας και η αξιοπρέπεια της μάνας.
 18. Αντώνης Αντωνόπουλος: Μόνο με πραξικόπημα η πληρωμένες εκλογές
 19. Αντώνης Αντωνόπουλος: Το κύπελλο της… κωλοτούμπας
 20. Αντώνης Αντωνόπουλος: Έναν Μήτρογλου στα καλά του και Αβραάμ-Μέλμπεργκ
 21. Αντώνης Αντωνόπουλος: Η αναγκαιότητα ριζικής ανασυγκρότησης της εθνικής ομάδας
 22. Αντώνης Αντωνόπουλος: Ποιος είναι ο επόμενος που έχει σειρά μετά τον ΟΦΗ;
 23. Αντώνης Αντωνόπουλος: Ψηφίστε για τον ΠΣΑΤ που μας αξίζει !
Share.

Comments are closed.