Αντώνης Αντωνόπουλος: «Έπνιξε» πέναλτι ο Περράκης στη Πύλο και στέρησε τη νίκη από τον καλύτερο Τσικλητήρα

0

Χειρουργείο με το βαμβάκι έκανε ο Αθηναίος ρέφερι Κώστας Περράκης στο ντέρμπυ κορυφής που έγινε στο Δημοτικό στάδιο της Πύλου μεταξύ Τσικλητήρα Πύλου-ΠΑΟ Βάρδας και έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα επιβεβαιώνοντας τους φόβους και τις επιφυλάξεις μας.

Ο Περράκης έκλεισε τα ματιά μαζί με τον αρμόδιο στη περιοχή βοηθό του στο 65΄όταν ο Τσάτσος έστρωσε την μπάλα στον Πήλιο που την στόπαρε με το στήθος μπήκε στη περιοχή του ΠΑΟ Βάρδας και ενώ ήταν έτοιμος να σουτάρει τον γκρέμισε με χτύπημα Καράτε αμυντικός της φιλοξενούμενης ομάδας με τον Περράκη να μετράει τα… περιστέρια και να σφυρίζει αδιάφορα όχι όμως και το πέναλτι-μαρς!!! υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Αθηναίος ρέφερι αντιμετώπισε την φιλοξενούμενη ομάδα με την δέουσα προστασία παίζοντας ανάποδα την έδρα και βεβαίως εξασφαλίζοντας τον βαθμό της Ισοπαλίας με το να κλείσει τα ματιά στο καραμπινάτο πέναλτι που δεν έδωσε στον Τσικλητήρα στερώντας του την νίκη που είχε δικαίωμα να πανηγυρίσει μέσα στην έδρα του και με βάση την γενική εικόνα του αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να χάνουν από δύο κλασικές ευκαιρίες αλλά με την ομάδα του Τσικλητήρα να βρίσκει δυο φορές τα δοκάρια της εστίας των φιλοξενουμένων.

Στο 17΄όταν ο Κερμενίδης από το ύψος της περιοχής βρήκε την κάθετη δοκό του Κωνσταντινόπουλου αλλά και όταν γυριστό σουτ του Κυριαζόπουλου είχε την ιδία κατάληξη.

Η Βάρδα είχε μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Σαμπανέι στο 19΄που σταμάτησε ο Παλιγγίνης.

Η κατά διαστήματα φλύαρη υπέροχή της Βάρδας όχι μόνο δεν είχε κανένα  αποτέλεσμα αλλά ανάγκασε τον γηπεδούχο Τσικλητήρα να αντιδράσει σε μεγαλύτερο βαθμό και με πολύ περισσότερες ευκαιρίες στο β΄ ημίχρονο με κραυγαλέα την φάση του 65΄που ο Αθηναίος Διαιτητής Κώστας Πέρράκης έκλεισε τα μάτια  και του στέρησε το δικαίωμα να προηγηθεί σε κλασικό πέναλτι-μαρς .

Στη γενική εικόνα ο Τσικλητήρας ήταν μακράν καλύτερος από την πρωτοπόρο ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας που δικαίως πανηγυρίζει που χάριν του Περράκη πήρε το πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας μέσα στη Πύλο.

Μετράμε ήδη ένα χειρουργείο Γενναίε του εκλεκτού σου.

Πράγματι ο φίλος Αντώνης Αντωνόπουλος μας είχε στείλει κείμενο μα το οποίο εξέφραζε τις ανησυχίες του για το ρέφερι της αναμέτρησης, το οποίο δεν αναρτήσαμε γιατί δεν θέλαμε να πιστέψουμε αυτά που έγραφε και για να μην πουν ότι συμπεριφερόμαστε οπαδικά, λόγω καταγωγής.

Μετά τα σημερινά είμαστε υποχρεωμένοι να το αναρτήσουμε το καιμανό του για δυο λόγους. Για να αποκαταστήσουμε το φίλο Αντώνη, αλλά και για να καταδείξουμε αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα κατηγορίας.

Διαβάστε τι έγραφε προφητικά ο Αντώνης Αντωνόπουλος χθες στο κείμενό του με τίτλο «Ανησυχία στη Πύλο για το Περράκη που σφυρίζει σήμερα Τσικλητήρας-ΠΑΟ Βάρδας»

«Πέραν του χρυσού βαθμού της λευκής Ισοπαλίας που απέσπασε ο νεοφώτιστος στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής Τσικλητήρας Πύλου στο Ταύρο την περασμένη αγωνιστική στην καυτή έδρα του Φωστήρα, πήρε μαζί του και τις άριστες εντυπώσεις από την υποδειγματική διαιτησία του Πειραιώτη Βλαντή που έπαιξε το παιχνίδι 50-50!!!
Όλοι όσοι εμπλέκονται και υποστηρίζουν τον Τσικλητήρα αυτό ακριβώς πρεσβεύουν. Αυτό ακριβώς ρομαντικά υποστηρίζουν ,αυτό ακριβώς επιθυμούν σε κάθε αγώνα της ομάδας. Να αντιμετωπίζονται εντός και εκτός έδρας από την εκάστοτε διαιτησία 50-50.
Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική η αντίληψη για μια ομάδα που φέρει το όνομα του Κωστή Τσικλητήρα δις Ολυμπιονίκη ,και επιπλέον μια ομάδα που την υποστηρίζει ο Δήμαρχος και ολόκληρη η περιοχή.
Αυτή την αντιμετώπιση θέλουμε και για τον Τσικλητήρα και για κάθε αντίπαλο του.
Το ακούσατε καλά αυτό κ. Κώστα Πέρράκη και εσείς και οι συνεργάτες σας;
Το άκουσε καλά και ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Σπυράκης από την γειτονική Ένωση της Λακωνίας του φίλου Παναγιώτη Καρρά;
Ο Τσικλητήρας ούτε θα επιδιώξει, ούτε θα διεκδικήσει ποτέ την εύνοια εις βάρος του αντιπάλου.
Δεν θα δεχτεί όμως να έρθει και ο αντίπαλος να του κατεβάσει τα παντελόνια, πόσο μάλλον μέσα στο σπίτι του με την δική σας βοήθεια.
Οι άνθρωποι στην Πύλο ανησυχούν για την στάση του Αθηναίου διαιτητή Κώστα Περράκη όχι γιατί έχουν κάτι μαζί του αλλά γιατί αυτό που συνοδεύει το όνομά του ακόμη και από τον σύνδεσμό του να μην γράψω από την Ένωση του  σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είναι και ότι καλύτερο.
Εξ άλλου  έχει και προηγούμενο ο Περράκης  με την Καλαμάτα το 2015 όταν σε ματς με τον Αιολικό στο 41΄ειδες ανύπαρκτο πέναλτι και αποβολή του Ιλιεφ σε μια φάση που ξεκίνησε και από θέση οφ- σαιντ και άφησε με 10 παίκτες την Μεσσηνιακή ομάδα στο 1-1 με τους ακρίτες.
Δικαιολογημένη η έντονη ανησυχία των παραγόντων της Πύλου για τον Αθηναίο ρέφερι που κατά το παρελθόν πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε φτάσει στο σημείο να πάρει τηλέφωνο τον τότε πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και να του ζητήσει το λόγο γιατί δεν είχε συμπεριληφθεί στους πίνακες.
Εμείς κρατάμε την ανησυχία και τον προβληματισμό των παραγόντων της ομάδας της Πύλου για τον Περράκη, και θα περιμένουμε να δούμε την σημερινή διαιτησία του απέναντι στον Τσικλητήρα στο ντέρμπυ κορυφής με τον Πρωτοπόρο ΠΑΟ Βάρδας που οι άνθρωποι του πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν δείχνουν ανήσυχοι!!!
Οφείλουμε να εφιστήσουμε την προσοχή στο αγαπημένο παιδί του Γενναίου που τον όρισε από την ΚΕΔ αλλά και στους βοηθούς του καθώς και στον Παρατηρητή Σπυράκη για το τι θα δει και τι θα γράψει.
Επισημαίνουμε και τονίζουμε δημόσια ότι από τον Περράκη και τον κάθε Περράκη ο Τσικλητήρας θέλει αλλά και απαιτεί το 50-50 και ίχνος παραπάνω.
Αυτό να το θυμάται ο Πέρράκης και οι βοηθοί του όταν μπουν στο γήπεδο της Πύλου.
Γιατί διαφορετικά θα μας δώσει το δικαίωμα να υποστηρίξουμε ότι στην Πύλο δεν πήγε για να σφυρίζει 50-50 όπως θα πρέπει να κάνει σε κάθε παιχνίδι αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα, ούτε πήγε για να δει αν κουνιούνται οι βάρκες στο λιμάνι .Ας μας διαψεύσει ότι δεν πήγε σε «ειδική αποστολή»
Για την Ιστορία θυμίζω και στον… Περράκη αν έχει διαφύγει της προσοχής του ότι την επομένη 6η αγωνιστική που ο Τσικλητήρας παίζει στη Χαλκίδα με την τοπική ομάδα, ο ΠΑΟ Βάρδας υποδέχεται στην έδρα του την Παναχαϊκή του Κώστα Κατσουράνη που αυτή τη στιγμή τους χωρίζουν μόνο… δύο βαθμοί!!!
Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε ο Αθηναίος διαιτητής του συνδέσμου του Βαρούχα και της Ένωσης του Δημητρίου που δεν ακούει κανέναν πάρα μόνο τον Γενναίο από την ΚΕΔ να κερδίσει μέσα στο γήπεδο και την δική μας μέχρι ενός σημείου προκατάληψη για ότι ακούγεται και την ανησυχία και των προβληματισμό των παραγόντων του Τσι κλητήρα.
Ας μας αποδείξει ο κ. Πέρράκης ότι είναι παρεξηγημένος από εμάς τους προκατειλημμένους η από αυτούς που ανακυκλώνουν το χυλό στο περιβάλλον που δραστηριοποιείται.
Ας μας διαψεύσει για να αποδείξει ότι δικαίως πήρε τον Πιλάβιο τηλέφωνο και ζήτησε τα ρέστα γιατί δεν ήταν στους πίνακες.
Έχει τη ευκαιρία σε ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι να αποδείξει ότι δεν είναι «εργαλείο» αλλά έχει προσωπικότητα και ανεξαρτησία.
Αν δεν είναι …ψιλά γράμματα για αυτόν αυτά.
Θα περιμένουμε να δούμε τα έργα του για να τον κρίνουμε και πάλι έστω και μετά το «Έγκλημα» εάν το διαπράξει
…»

 

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner