Το «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ» αποχαιρετά τον ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΤΑΚΟ

0

Ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι στο Φως» και αντιπρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού & Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε., Χάρης Ρώμας αναφερόμενος στον θάνατο του πρώην δημάρχου Χαλανδρίου, Κώστα Παττακού, αναφέρει: «Τον ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές του» και πιο κάτω «Με εμένα, προσωπικά, είχε δημιουργήσει μία καθοδηγητική και φιλικά συμβουλευτική σχέση αφού είμαι και ο πλέον πρόσφατος αυτοδιοικητικός λειτουργός στη πόλη μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ρώμα
«ΑΝΤΙΟ ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΤΑΚΕ!

Πέθανε, μετά από σκληρή πάλη με την επάρατο, ο επί τρεις θητείες και δώδεκα χρόνια (1990-2002) Δήμαρχος Χαλανδρίου, Κώστας Παττακός.
Ο Κώστας Παττακός άφησε πίσω του θετικό αποτύπωμα, ενήργησε δραστικά για τις αλλαγές που οδήγησαν τον δήμο στο σύγχρονο πρόσωπο του και θα παραμείνει στη συλλογική μνήμη ως σημαντικός πολιτικός του χώρου της αυτοδιοίκησης.
Με εμένα, προσωπικά, είχε δημιουργήσει μία καθοδηγητική και φιλικά συμβουλευτική σχέση αφού είμαι και ο πλέον πρόσφατος αυτοδιοικητικός λειτουργός στη πόλη μας.
Τον ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές του και μαζί με όλα τα στελέχη της παράταξης μας «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ» τον αποχαιρετούμε και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.
Με εκτίμηση 
Χάρης Ρώμας 
Αντιπρόεδρος της  Επιτροπής Πολιτισμού και Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε.
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Χαλάνδρι στο Φως”»

Share.

Comments are closed.