Σοκ σε δημοτικό σχολείο της Αττικής: Υπεύθυνος κυλικείου ασελγούσε σε ανήλικα

0

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας από τους ανθρώπους που έρχονταν σε καθημερινή επικοινωνία με παιδιά δημοτικού σχολείου της Βορειοανατολικής Αττικής συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων!

Ο 52χρονος ο οποίος είχε το κυλικείο του σχολείου, συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια σε ανήλικο, έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η αστυνομία τον συνέλαβε αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας, ύστερα από καταγγελία μητέρας ανήλικης μαθήτριας. Ο κατηγορούμενος. σύμφωνα με πληροφορίες μας, ομολόγησε ότι είχε διαπράξει κατ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων μαθητριών, στις οποίες προσέφερε δωρεάν αναψυκτικά και τρόφιμα από το κυλικείο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

Με δεδομλένο όλα τα παραπάνω και αν ισχύει ότι αυτό το τέρας ομολόγησε, γιατί ο εισαγγελέας δεν δίνει την άδεια αν δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του; Ποιον θέλει να προστατεύσει; Το τέρας ή την κοινωνία;

Share.

Comments are closed.