Ο δήμαρχος Τριφυλίας, που… πάει με όλα, φόρεσε καπέλο ΣΥΡΙΖΑ, μπλουζάκι ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ για τον επινίκιο του λόγο [Βίντεο]

0

Δήμαρχος Τριφυλίας επανεξελέγη ο Γιώργος Λεβεντάκης, με το κλίμα στο εκλογικό του κέντρο στα Φιλιατρά να είναι πανηγυρικό. Όντας πολυσυλλεκτικός όπως είχε δηλώσει, γιόρτασε τη νίκη του στις Δημοτικές εκλογές 2023 από την 1η Κυριακή, ντυμένος ταυτόχρονα και ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα Eleftheriaonline, o κ. Λεβεντάκης μάλιστα δήλωσε πολυσυλλεκτικός για να το επιβεβαιώσει εμφανίστηκε φορώντας καπέλο του ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα της ΝΔ και παπούτσια ΠΑΣΟΚ, ενώ αντίστοιχα στενοί του συνεργάτες εμφανίστηκαν με μπλούζες με πρόσωπα διαφόρων πολιτικών αρχηγών.
Στην κεντρική πλατεία απευθυνόμενος στους πολίτες , μεταξύ άλλων,είπε:
«Ένα ευχαριστώ είναι πάρα πολύ λίγο. Αυτό που κάνατε, δείξατε ότι εκτιμήσατε τον αγώνα μου, εμένα και τους συνεργατών μου. Και των παλιών και των καινούργιων, τους οποίους ευχαριστώ, είναι αξιόλογοι. Θα αξιοποιήσουμε τις θέσεις για να κάνουμε τα Φιλιατρά, την Κυπαρισσία, τους Γαργαλιάνους, το Κοπανάκι και όλη την Τριφυλία ό,τι καλύτερο.
Όπως σας είχα πει εγώ είμαι πολυσυλλεκτικός (σ.σ. και έδειξε πως φορούσε καπέλο ΣΥΡΙΖΑ, μπλούζα Ν.Δ. και παπούτσια ΠΑΣΟΚ). Αυτός είμαι. Εμένα με ενδιαφέρει ο τόπος μου.
Το έχω πει, το λέω και το επαναλαμβάνω. Θα συνεργαστώ με όλες τις παρατάξεις, δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Μόνο αγάπη, ομόνοια, ευημερία και πρόοδο για τον τόπο μας θέλουμε, τίποτα άλλο. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να περάσω κι από τους Γαργαλιάνους κι απ’ την Κυπαρισσία γιατί λόγω αποτελεσμάτων, που ήταν κι η Περιφέρεια, μας πήρε πάρα πολύ αργά, για να βεβαιωθούμε ότι εσείς, όλοι εσείς, μου δώσατε την αυτοδυναμία κι έδιωξα τα σκουλήκια και τα ποντίκια.
Τώρα θέλω αύριο να μετρηθούνε αυτοί που είχαν πάρει στην πλάτη του Λεβεντάκη 800 ψήφους και 900, να μετρήσουνε γιατί μέχρι το παρόν, από ότι είδαμε και παρακολουθήσαμε, έχουνε πάρει 42. Δε θα σταθώ ούτε σε έχθρες, ούτε πρόκειται να δω έναν άνθρωπο στραβά. Σας το υπόσχομαι, ή γιατί με παρακολούθησε ή όχι στον αγώνα. Εγώ θα είμαι και είμαι για όλους. Είμαι για όλη την Τριφυλία. Είμαι για όλους εσάς. Ειλικρινά, όταν είπαμε 8 ψηφίζουμε, 9 συνεχίζουμε, το εννοούσαμε και μας το αποδείξατε. Να είστε σίγουροι ότι από αύριο θα είναι ακόμα πιο σκληρή δουλειά. Οι επιλογές των ανθρώπων που θα περιβάλλουν το δήμο θα είναι άνθρωποι δημιουργικοί και άνθρωποι με ενδιαφέρον. Ό,τι καταπιάνονται, θα το φέρνουμε σε αποτέλεσμα. Θα προσέξουμε την περιουσία του δήμου και ό,τι τοποθετούμε και φτιάχνουμε θα το προστατεύουμε και ζητώ και τη δική σας βοήθεια και συνδρομή ό,τι μπορούμε μην το χαλάμε, να το διατηρούμε γιατι είναι δύσκολα τα πράγματα.
Αν, ας πούμε, φέρουμε, παράδειγμα, 200 κάδους και καταστρέψουμε τους 100, δεν είναι εύκολη η αντικατάστασή τους. Γι’ αυτό σας παρακαλώ πάρα πολύ, όλοι μαζί, αυτό θα μας τιμά, κι εμένα σαν δήμαρχο και σαν δημότες και τους επισκέπτες να βλέπουνε την πόλη μας όμορφη. Κι έχω μαζί σας άψογη συνεργασία. Εμένα θα με βρείτε, ξέρετε που και ό,τι ώρα θέλετε. Ό,τι μπορώ να βοηθήσω, όπου μπορώ να δείξω κατανόηση, να είστε σίγουροι γιατι από μένα θα την έχετε γιατι το έχετε δει και στο παρελθόν.
Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ, μα πάρα πάρα πολύ μέσα απ’ την καρδιά μου. Είμαι εδώ για σας. Το υπόσχομαι και το ορκίζομαι. Καλή σας νύχτα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλή δημιουργία στον τόπο μας!
Ο τόπος μας θα δημιουργηθεί, θα ομορφύνει και θα το βλέπετε μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα!
».

Δείτε βίντεο από της τοπικής ιστοσελίδας eleftheriaonline.gr

Share.

Comments are closed.