Η μαθήτρια που κατήγγειλε τον Κλέιμαν πήρε αποβολή από το σχολείο της στο Βέλγιο για παράβαση του κανονισμού του σχολείου!

0

Πριν από δέκα ημέρες, τη Μεγάλη Τρίτη, όλη η Ελλάδα και μαζί της όλη η Ευρώπη έμειναν άφωνοι από την υπόθεση του τερματοφύλακα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν (Boris Kleyman). Ο 33χρονος τερματοφύλακας φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της Βελγίδας μαθήτριας σε μπαρ στο Κολωνάκι.
Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό χωρίς συναίνεση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια – κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.
Η κοπέλα πλέον έχει γυρίσει στην πατρίδα της και παραμένει σε κατάσταση σοκ, όπως και όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση.
Όμως στο Βέλγιο όμως η ιστορία αυτή είχε και συνέχεια, γιατί ως μαθήτρια η κοπέλα δεν τήρησε τους κανονισμούς του.
Σύμφωνα με τη βέλγικη ιστοσελίδα «www. 7sur7.be» το σχολείο στο σχολείο του Abbaye de Zevenkerken, στο Μπριζ, απέβαλε τη μαθήτρια και τους συμμαθητές της επειδή παραβίασαν την προκαθορισμένη ώρα επιστροφής στο ξενοδοχείο!
Σύμφωνα με την παραπάνω ιστοσελίδα, το βράδυ της επίθεσης οι μαθητές ήταν ελεύθεροι να απολαύσουν τη βραδιά τους και έπρεπε να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο το αργότερο στις 01:30 τα ξημερώματα, όπου έμενε η τάξη τους. Ωστόσο, η κοπέλα και άλλοι μαθητές δεν τήρησαν τον παραπάνω κανονισμό και παρέμειναν στο μπαρ μέχρι αργά. Το περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή συνέβη γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα.
Ως εκ τούτου, η διοίκηση του σχολείου αποφάσισε να επιβάλει κυρώσεις στους μαθητές που δεν σεβάστηκαν τους εντολές του. Έτσι αποβλήθηκαν για δεκαπέντε ημέρες και επίσης δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε τρεις αθλητικές διοργανώσεις.
«Η τιμωρία είναι σχετική με τον εσωτερικό κανονισμό και δεν θέλουμε να στιγματίσουμε τους μαθητές. Τους επιβλήθηκαν κυρώσεις επειδή δεν τήρησαν την εντολή για απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη συμφωνημένη ώρα», ανέφερε η διεύθυνση του σχολείου. Να σημειωθεί ότι με αυτή την ποινή το σχολείο δεν αμφισβητεί σε καμία περίπτωση το αποτρόπαιο γεγονός την κατάθεση της μαθήτριας.

Share.

Comments are closed.