Στον εισαγγελέα ο τερματοφύλακας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν κατηγορούμενος για βιασμό 18χρονης μαθήτριας

0

Ποινική δίωξη για βιασμό και άλλα αδικήματα ασκήθηκε στον τερματοφύλακα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν ο οποίος κατηγορείται για περιστατικό σεξουαλικής κακοποιητικής συμπεριφοράς και για ασέλγεια, εις βάρος 18χρονης Βελγίδας μαθήτριας σε μπαρ του Κολωνακίου τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Απριλίου.
Ειδικότερα, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του τερματοφύλακα του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν ποινική δίωξη για:

  • Βιασμό
  • Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.
  • Προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να λάβει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του πριν δικαστικός λειτουργός και ανακριτής αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του αντιμετώπιση.
Να σημειώσουμε ότι με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος έθεσε τον τερματοφύλακα εκτός ομάδας.
«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των  συμβολαίων τους.
Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους.»

Το χρονικό της υπόθεσης
Σύμφωνα με τη σχηματισθείσα δικογραφία εναντίον του Μπόρις Κλέιμαν, ο 33χρονος βρέθηκε σε γνωστό μπαρ της οδού Σκουφά, για να διασκεδάσει με την παρέα του. Στο ίδιο μαγαζί υπήρχε και μια σχολική εκδρομή μαθητών από το Βέλγιο.
Ο Κλέιμαν με μια μαθήτρια από το Βέλγιο, που σε 10 ημέρες θα συμπλήρωνε τα 18 έτη, και άρχισε να τη φλερτάρει, σε πριβέ χώρο του νυκτερινού μαγαζιού. Όταν διαπίστωσε ότι η μαθήτρια είχε ζαλιστεί από την κατανάλωση αλκοόλ, προχώρησε σε ασελγείς χειρονομίες, με τη μαθήτρια να αντιδρά. Μαζί με τον τερματοφύλακα ήταν και ένας άλλος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Βόλου, αλλά δεν συμμετείχε.
Οι συμμαθητές της, που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, ειδοποίησαν τους συνοδούς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν την Αστυνομία που προσήγαγε τον τερματοφύλακα στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος, όπου και αναγνωρίστηκε από το θύμα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, στον 33χρονο βρέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία με ναρκωτική ουσία(1,5 γραμ. ηρωίνη), η οποία και κατασχέθηκε.

Share.

Comments are closed.