«Καρφί» Κούλογλου για τα 28 ακίνητα του Παπαδημούλη: Στην Αριστερά έχει ξεκαθαρίσει, ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό [Video]

0

«Παρότι με φέρνετε σε δύσκολη θέση, εντούτοις έχω υπάρξει πάντα ειλικρινής και στην εκπομπή σας, και θα είμαι ειλικρινής και τώρα. Δεν μπορεί η Αριστερά να επικαλείται τις ατασθαλίες της Δεξιάς, να λέει δηλαδή ότι ο τάδε υπουργός ζητάει πάρα πολλά ή ότι το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη δεν είναι καθαρό και τα λοιπά. Δεν μπορεί να πάμε στη λογική το μη χείρον βέλτιστον και το άλλο θέμα είναι ότι στην Αριστερά έχει ξεκαθαρίσει, ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό».
Με αυτόν τον δεικτικό τρόπο επέλεξε, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου να απαντήσει χθες βράδυ στην εκπομπή Briefing του Action24 στην ερώτηση του παρουσιαστή Γιώργου Πιέρρου σχετικά με το πόθεν έσχες του συναδέλφου του Δημήτρη Παπαδημούλη.
Η ερώτηση του δημοσιογράφου αφορούσε τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τα 28 δηλωμένα στο πόθεν έσχες ακίνητα του Δημήτρη Παπαδημούλη, εκ των οποίων τα 8 αγόρασε μέσα στο έτος 2018. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του ιδίου του Δ. Παπαδημούλη ορισμένα από τα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας είναι νοικιασμένα σε πρόσφυγες μέσω ΜΚΟ.
Ο Στ. Κούλογλου απάντησε αρχικά ότι έρχεται σε δύσκολη θέση με την ερώτηση, αλλά τοποθετήθηκε ευθέως εναντίον του Δ. Παπαδημούλη.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Action 24

Share.

Comments are closed.