Επανέρχεται ο Κώστας Καζάκος για την «προδοσία» και δίνει εξηγήσεις

0

Με νέες του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Γάμμα ο Κώστας Καζάκος επιχειρεί να εξηγήσει το υπόβαθρο των δηλώσεών του για την προδοσία που διαπράττουν οι νέοι που φεύγουν.

Ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ στις νέες του δηλώσεις, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι προηγούμενες περί προδοσίας, είπε:

«Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν. Είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με αποτέλεσμα να φύγουν» δήλωσε την Τρίτη, σημειώνοντας πως «βυσσοδομούν» πάνω στη δήλωσή του και στην συνέχεια τόνισε: 

«Πως λέγεται αυτό το φαινόμενο; Εξανδραποδισμός δεν λέγεται; Όταν οι στατιστικές της Ευρώπης λένε ότι 500.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει για μεροκάματο στην Ευρώπη και έχουν κοστίσει στην Ελλάδα 12 δις ευρώ και οι χώρες υποδοχής έχουν επωφεληθεί με 65 δις ευρώ, αυτό δεν είναι εξανδραποδισμός για τον τόπο; Οι νέοι πρέπει να μένουν και να αγωνίζονται στον τόπο τους».

Η δήλωση που προκάλεσε σάλο

«Ό,τι θέλει ο νέος, ό,τι επιθυμεί, δουλειά, σπίτι, οικογένεια πρέπει να τα παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του» είχε πει ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και συνέχισε λέγοντας: «Αλλιώς είναι ξένος. Έφυγαν και πάνε και δουλεύουν στις ξένες χώρες. Και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία προδοσία

Συναφή άρθρα

  1. Σάλος από τις δηλώσεις του Κώστα Καζάκου για τους «προδότες» νέους που φεύγουν στο εξωτερικό
  2. Τάσος Αποστολόπουλος: Προδότες και βολεμένοι
Share.

Comments are closed.