Οδηγίες υπουργείου προς τους υποψήφιους Διευθυντές Σχολείων μέσω του τύπου!!!

0

Το υπουργείο Παιδείας με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα επιβεβαιώνει πλήρως όσα έχουμε γράψει στο παρελθόν ΕΔΩ κι ΕΔΩ σχετικά με το νέο σύστημα επιλογής Διευθυντών Σχολείων και δίνει τις ακόλουθες οδηγίες μέσω του τύπου, ναι μέσω του τύπου, στους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα.

Σχετικά αναφέρει το Δελτίο Τύπου του υπουργείου Παιδείας:

«Ενόψει της επικείμενης έναρξης της διαδικασίας επιλογής διευθυντών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να καταθέσουν υποψηφιότητα για την πλήρωση των θέσεων να φροντίσουν για την ενημέρωση των υπηρεσιακών τους φακέλων  με όποια τεκμήρια δεν έχουν ήδη καταθέσει.

Επίσης, για διευκόλυνση των υπηρεσιών των Δ/νσεων Εκπαίδευσης,  καλούνται οι παραπάνω εκπαιδευτικοί να μεριμνήσουν –καταθέτοντας σχετική αίτηση στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης της οργανικής θέσης- για την έγκαιρη έκδοση του Πιστοποιητικού Υπηρεσιακών Μεταβολών το οποίο θα συνυποβάλλεται με την αίτηση υποψηφιότητας.

Τέλος επισημαίνεται ότι στον πυλώνα «Υπηρεσιακή κατάσταση, καθοδηγητική και διοικητική εμπειρία» θα προσμετράται και αυτόνομο διδακτικό έργο σε ΑΕΙ. Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι που έχουν το προσόν αυτό καλούνται να μεριμνήσουν για την έγκαιρη εξασφάλιση σχετικής βεβαίωσης

Πρωτόγνωρες διαδικασίες… από την κυβέρνηση… της «Πρώτης Φοράς Αριστεροδέξια» και κυρίως… του 3ου & 4ου ΜΗΝΜΟΝΙΟΥ….

Πατήστε εδώ για να δείτε το πλήρες Δελτίο Τύπου του Υπουργείο Παιδείας

Share.

Comments are closed.