Χρήστος Μπόνης: Τίτλοι τέλους για τον Ψυχάρη – Σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης ο ΔΟΛ

0

Τη λειτουργία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) και την έκδοση των ιστορικών εντύπων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» διασφαλίζει με την απόφασή του το Πρωτοδικείο της Αθήνας (Τμήμα Εκούσιας Δικαιοδοσίας ), που θέτει τον Οργανισμό σε «ειδική διαχείριση εν λειτουργία».

Με τη δικαστική απόφαση ορίζεται ως ειδικός διαχειριστής της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη» (ΔΟΛ) η εταιρεία ορκωτών ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων Grant Thorton και η δικηγορική εταιρεία Ανδρέας Αγγελίδης.

Μετά την απόφαση ο Σταύρος Ψυχάρης αποτελεί παρελθόν από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, ενώ την Τρίτη αναμένεται να κοινοποιηθεί και επίσημα η.απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία καταργείται το ΔΣ του ΔΟΛ, με σκοπό να εκποιηθεί η περιουσία του Οργανισμού. Το γεγονός αυτό θα είναι ουσιαστικά οι τίτλοι τέλους της συνύπαρξης του ΔΟΛ με τον Σταύρο Ψυχάρη.

Η χρηματοδότηση των εξόδων υπαγωγής του ΔΟΛ στην διαδικασία της διαχείρισης εν λειτουργία αποτελεί έργο του διαχειριστή, μετά το διορισμό του, ενώ σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία ανεύρεσης των αναγκαίων κεφαλαίων για τη διατήρηση της Επιχείρησης σε λειτουργία και για την κάλυψη των λοιπών εξόδων, συντρέχει περίπτωση ανάκλησης της απόφασης που διατάσσει την υπαγωγή της σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία.

Προηγούμενα άρθρα

  1. Χρήστος Μπόνης: Λίστες ΝΔ: σβήνουν – γράφουν ονόματα δημοσιογράφων…
  2. Χρήστος Μπόνης: Ενδιαφέρον από Λιβάνη για έκδοση εφημερίδας
  3. Χρήστος Μπόνης: Ο Πολλάκης, η Αυλωνίτου και η βουλευτική ασυλία
  4. Χρήστος Μπόνης: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση με εκπροσώπους της Alpha Bank
  5. Χρήστος Μπόνης: Τα παχιά λόγια και η Ηλεκτρονική
  6. Χρήστος Μπόνης: Ο Μητρόπουλος διευκόλυνε τον εκδότη! (τον ποιον;)
  7. Χρήστος Μπόνης: Συνεργασία Χατζηνικολάου – Κουρτάκη
  8. Χρήστος Μπόνης: Κατάλαβε κανείς τι έγινε στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ;
  9. Ο φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπόνης σχολιάζει λίγο διαφορετικά το ντέρμπι
Share.

Comments are closed.