Χρήστος Μπόνης: Τα παχιά λόγια και η Ηλεκτρονική

0

Σήμερα θα σας διηγηθώ μια απίστευτη ιστορία για να δείτε τι εστί κυβέρνηση (φυσικά δεν είναι ρεπορτάζ δικό μου αλλά συναδέλφου δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρκόπουλου) που την διάβασα σε κυριακάτικη εφημερίδα (ναι σε εφημερίδα απ αυτές που υπάρχουν ακόμη και δεν έχουν βάλει λουκέτο ακόμη όπως θα θέλανε μερικοί) .

Πέρυσι λοιπόν ανακοινώθηκε από τον ιδιοκτήτη της Ηλεκτρονικής και εκ των συνεπέστατων εργοδοτών για πάνω από 30 χρόνια Γιάννη Στρώση το κλείσιμο της εταιρείας λόγω των προβλημάτων των capital controls του Βαρουφάκη.

Οι εργαζόμενοι καθοδηγούμενοι από τους γνωστούς ινστρούχτορες έκαναν ντου στην διάρκεια συνέντευξης τύπου του επιχειρηματία και λίγο έλειψε να τον λιντσάρουν.

Άσχετοι με πτωχευτικές διαδικασίες οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ έταζαν στο εξαγριωμένο εργατικό δυναμικό επαναλειτουργία της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ.

Διαβάζω μάλιστα (γράφει ο δημοσιογράφος) την αναλυτική ανακοίνωση του τμήματος εργατικής πολίτικης του ΣΥΡΙΖΑ… οτι θα υπάρξει επαναλειτουργία της επιχείρησης.

Τα ίδια έταζε και (προφανώς έχων και αυτός μηδενικές γνώσεις του πτωχευτικού κώδικα) Γενικός Γραμματέας του Υπ. Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης. Τότε μάλιστα είχε πιάσει στασίδι (που λένε οι τηλεοπτικοί) στα κανάλια και μιλούσε για λουκέτο που δεν θα επιτρέψει να συμβεί!!!!!!!!.

Πέρασε ένας χρόνος από τότε αλλά όχι μόνο εξακολουθεί να είναι το λουκέτο ακόμη περασμένο στις πόρτες των καταστημάτων αλλά στις 30 Γενάρη θα γίνει εκποίηση των εμπορευμάτων με την διαδικασία του πλειστηριασμού. Στα πολύ παχιά λόγια αλλά κούφια όμως βασίστηκαν και οι εργαζόμενοι που περίμεναν την επαναλειτουργία αλλά αύριο θα δουν τα εντελώς αντίθετα..

Προηγούμενα άρθρα

  1. Χρήστος Μπόνης: Ο Μητρόπουλος διευκόλυνε τον εκδότη! (τον ποιον;)
  2. Χρήστος Μπόνης: Συνεργασία Χατζηνικολάου – Κουρτάκη
  3. Χρήστος Μπόνης: Κατάλαβε κανείς τι έγινε στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ;
  4. Ο φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπόνης σχολιάζει λίγο διαφορετικά το ντέρμπι
Share.

Comments are closed.