Τουλάχιστον ζητήστε συγγνώμη για τα δεινά του Έλληνα

0

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σε τούτες τις κρίσιμες στιγμές θα ήθελα να μου επιτρέψετε να πω δυο λόγια μέσα από την καρδιά μου.

Η πατρίδα, αυτή που καπηλεύονται όλοι αυτοί οι πατριδοκάπηλοι, έχει ανάγκη από κάποια πράγματα τα οποία οφείλουμε να περιφρουρήσουμε.

Όχι διχασμός, όχι κακίες, όχι εκδίκηση σε κανέναν από τους συμπολίτες μας του ψήφισε την παρούσα κυβέρνηση. Το μεγαλείο της Δημοκρατίας είναι τέτοιο που αποδέχεται κάθε διαφορετική άποψη και οφείλουμε να το αποδεικνύουμε σε κάθε περίπτωση.

Εκείνο που πρέπει να απαιτήσουμε είναι μια απλή συγγνώμη. Μια συγγνώμη από τα φερέφωνα της κυβέρνησης των απατεώνων, προς όλους αυτούς τους πολίτες που μόλις τολμούσαν να προφέρουν τις λέξεις «ουρές σε ΑΤΜ», «όρια ανάληψης». «έλεγχοι κεφαλαίων» κλπ, πέφτατε να τους φάτε. Τους χλευάσατε, τους απαξιώσατε, τους συκοφαντήσατε, τους εξοντώσατε ηθικά στις διαδικτυακές αγορές. Αν σας πέφτει βαριά η λέξη συγγνώμη (θέλει βλέπεις και φιλότιμο), αρκεστείτε στο ελάχιστο: τη σιωπή (είναι κι αυτό μια μορφή αυτοκριτικής – λέμε τώρα).

Είναι δύσκολες οι ώρες. Με αυτή την τυχοδιωκτική και ανεύθυνη κυβέρνηση ο μετριοπαθής πολίτης δεν έχει πια κανένα δεσμό. Έχει όμως με τους ανθρώπους γύρω του. Οφείλει να έχει. 
Δεν θα μας διχάσουν. Δεν θα μας κάνουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας. 
Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε. Ζητήστε συγγνώμη ή σιωπήστε.
Και για όσους θα προστρέξουν να μας αντιτείνουν ότι και οι προηγούμενοι ήταν ίδιοι, εμείς θα σας πούμε ότι και αυτοί δεν ήσαν άμοιροι ευθυνών. Φυσικό και το πρόβλημα δεν είναι τωρινό.

Όμως όταν σας προτείναμε να πάμε σε έναν ευρύ κυβερνητικό συνασπισμό, εσείς οι «επαναστάτες» μας χαρακτηρίζατε μερκελιστές, γερμανοτσολιάδες, προδότες κλπ. Εμείς δεν κάνουμε το ίδιο. Απλά σας ζητάμε μια συγγνώμη, μια αποδοχή των ολέθριων λαθών σας. Γιατί; Μα γιατί αυτή η κατάσταση αυτή ΔΕΝ έχει προηγούμενο. Έχει όμως υπογραφή και ονοματεπώνυμο: Τσίπρας-Καμμένος-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Υ.Γ. Θεωρώ ότι η σοφία του ΚΥΡ τα λέει όλα και γι’ αυτό χρησιμοποιώ τη γελοιογραφία του

Share.

Comments are closed.