Ο διεθνής γκαρντ Κώστας Σλούκας θετικός στον κορονοϊό

0

Ο διεθνής γκαρντ και παίκτης της τούρκικης Φενέρμπαχτσε Κώστας Σλούκας, είναι μεταξύ των τεσσάρων πρώτων μελών της ομάδας, που διαγνώστηκαν θετικά στον κορονοϊό, αποτελώντας τα «θύματα» των καθυστερημένων μέτρων πρόληψης και της καθυστερημένης διακοπής του εγχώριου πρωταθλήματος στην Τουρκία, με αποτέλεσμα το τούρκικο πρωτάθλημα να συνεχίζει τη δράση του για μια εβδομάδα περισσότερη από ότι η υπόλοιπη Ευρώπη.
Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπεβλήθη στα απαραίτητα πλέον τεστ και βρέθηκαν θετικά τέσσερα μέλη της. Πλην τους Σλούκα θετικοί βρέθηκαν: ο θηριώδης Τσέχος Γιαν Βέσελι, ο Αχμέτ Ντουβερίογλου και ο team manager του συλλόγου Τσενκ Ρέντα.
Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν τώρα ότι έχουν προσβληθεί περισσότερα μέλη του συλλόγου εκτός από αθλητές. Αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την ομάδα.
Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μόλις 8 ημέρες είχε προγραμματιστεί ο αγώνας της τουρκικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ακυρώθηκε μια μέρα πριν τη διεξαγωγή του. Δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα είχε συμβεί, αν διεξαγόταν αυτός ο αγώνας.

Share.

Comments are closed.