Γιώργος Πεταλωτής: Για πολιτική, ούτε λόγος…

0

Μία καινούρια θεωρία – δικαιολόγηση της εκατέρωθεν αθλιότητας, όπως περιγράφει το μπρα-ντε-φερ μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη προ ημερών στη Βουλή, εντοπίζει ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Πεταλωτής, στις «οπαδικές τους κερκίδες».
Το ότι «οι στιγμές ήταν τόσο έντονες κοινοβουλευτικά που οι παρεκτροπές για τα σόγια τους, η χυδαιότητα, η βαρυμαγκιά δικαιολογείται και επιβάλλεται ακόμη».
«Αν όντως ήταν έτσι, τότε εμείς το 2010 που ακούγαμε εντός της Βουλής “ο “Παπανδρέου Πινοσέτ”, από τηλεοράσεως “ο Πεταλωτής ο Ναζί’ και απ’ έξω οι Χρυσαυγίτες με τους κολλητούς τους “προοδευτικούς” ετερόδοξους έστηναν λαϊκά δικαστήρια και κρεμάλες, απειλώντας να μπουκάρουν στη Βουλή, τότε πόσο θα επιτρεπόταν να “παρακάμπτεται” η Κοινοβουλευτική μας δεοντολογία;», αναρωτιέται με ανάρτησή του στα social media ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, παρατηρώντας παράλληλα πως νομίζουν ότι το μόνο που τους διασώζει είναι η μάχη στο πεδίο του προσωπικού. «Για πολιτική ούτε λόγος», καταλήγει…

Share.

Comments are closed.