Δίωξη για κακούργημα στον Φλώρο – Πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Πέμπτη

0

Στην άσκηση κουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) προχώρησε η Εισαγγελία σε βάρος του βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή Βασίλη Γραμμένου
Μετά τη δίωξη ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Πέμπτη. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο κ. Γραμμένος λόγω της επίθεσης του Κ. Φλώρου υπέστη κάταγμα ρινικών οστών, διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης, τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής.
Σύμφωνα με τον κ. Χήτα, ο συνάδελφός του έβαλε νάρθηκα ανάπαυσης πηχεοκαρπικής, ενώ το νοσοκομείο του έδωσε αναρρωτική άδεια 10 ημερών.

Τι λέει η δικηγόρος του Φλώρου
Η δικηγόρος του κ. Φλώρου, Βάσω Πανταζή μίλησε στο Newsbomb.gr σχετικά με τα γεγονότα και για την θέση του εντολέα της επί αυτών.

«Μεμονωμένο, ατυχές περιστατικό, έχει προσωπικό υπόβαθρο όλη αυτή η διαφωνία, φυσικά δεν έχει καμία πολιτική ανάλυση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει μια πολιτική σπέκουλα αυτήν την στιγμή», είπε.
«Ζούμε σε μια κοινωνία που ο ποινικός νομοθέτης έχει προβλέψει άρση του αδίκου όταν υπάρχει δικαιολογημένη αγανάκτηση για συγκεκριμένες πράξεις», πρόσθεσε.

Share.

Comments are closed.