Απολειφάδι ο Τατσόπουλος για τον Τσίπρα – Η απάντηση του Τατσόπουλου στον Τσίπρα

0

Με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς απάντησε ο πρωθυπουργός στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε αναφορά του για το «παλιό και το νέο»
Αφού σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πέρασαν στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον Πέτρο Τατσόπουλο, λέγοντας ότι «Εμείς εντάσσουμε στις τάξεις μας αληθινούς αγωνιστές της κεντροαριστεράς. Σε αντίθεση με εσάς που εντάσσετε στο κόμμα σας απολειφάδια της πολιτικής ζωής που αφού πέρασαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη μισή Αθήνα τώρα μπαίνουν στη Νέα Δημοκρατία».
Χωρίς να τον κατονομάσει, είναι σαφές ότι ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον Πέτρο Τατσόπουλο που θα κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές.

Απάντηση Τατσόπουλου: Οι γιγαντόσωμοι συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα
Την απάντησή του ο κ. Τατσόπουλος επέλεξε να δώσε μέσα από το Facebook αρχίζοντας με το γνωστό στυλ του «Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας…»

Γράφει ο Πέτρος Τατσόπουλος στο facebook
«Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας ότι τη διαβόητη “δήλωση” για τη Μισή Αθήνα (που, όπως καλά γνωρίζει ο γιγαντόσωμος, μονάχα “δήλωση” δεν ήταν, ασχέτως εάν απομονώθηκε και διαστρεβλώθηκε) την έκανε τον Νοέμβριο του 2012. Έκτοτε πέρασαν… δεκατέσσερις μήνες έως ότου το απολειφάδι αποφασίσει να εγκαταλείψει τις στοργικές αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλο αυτό το διάστημα ο γιγαντόσωμος δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του απολειφαδιού στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Βλέπετε, οι γιγαντόσωμοι, εκτός από επιλεκτική μνήμη νάνου, συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα. Αυτός είναι άλλωστε διαχρονικά ο ορισμός της πολιτικής αλητείας. Και συγγνώμη από τους αλήτες».

Share.

Comments are closed.