Δύο οι Τούρκοι στρατιωτικοί που συνελήφθησαν οπλισμένοι στον Έβρο – Δεν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών

0

Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι στρατιωτικοί οπλισμένοι στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, όπως αναφέρουν νεότερα στοιχεία. 
Σύμφωνα με το evros-news, στρατιωτικές πήγες και συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ επιβεβαιώνουν ουσιαστικά την σύλληψη, αλλά επισημαίνουν ότι πρόκειται για χαμηλής έντασης περιστατικό οι λεπτομέρειες του οποίου θα δημοσιοποιηθούν με ανακοίνωση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Διαψεύδουν, ωστόσο, ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί.
Πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας υποστηρίζουν πως μετά τη σύλληψη τέθηκαν σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του νομού Έβρου, τα Τμήματα Χρονικής Ετοιμότητας, πιο γνωστά ως ΤΧΕ, από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης μέχρι και τις Καστανιές.
Πάντως ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ ή του ΓΕΕΘΑ ή του ΥΠΕΘΑ μέχρι στιγμής, προφανώς αρχικά για να μην υπάρξει «σκίαση» της συνέντευξης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ και ίσως επειδή μεθοδεύεται η ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των Τούρκων στην πατρίδα τους. Σε αντίθεση δηλαδή με όσα έκαναν οι γείτονες μας στην περίπτωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη που συνέλαβαν την 1η Μαρτίοθυ στις Καστανιές και τους κράτησαν αιχμαλώτους 167 ημέρες στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Share.

Comments are closed.