Παρακολουθούσαν τα γραφεία της ΕΠΟ αλλά και το χώρο της Εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά!

0

Απίστευτες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας το πόρισμα ελέγχου που έγινε για τα γραφεία της ΕΠΟ αλλά και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά. Υπήρχαν κρυφές κάμερες και μηχανήματα καταγραφής και στα γραφεία της Ομοσπονδίας αλλά και στο προπονητήριο των διεθνών!

Η Επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες από την έρευνα, που έκανε ανεξάρτητη ιδιωτική εταιρεία, με ευθείες βολές προς την προηγούμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας. Αρχικά είχε αποκαλυφθεί το παράνομο κύκλωμα καταγραφής στην ΕΠΟ και τα γραφεία στο Πάρκο Γουδή, όπου παρακολουθούσαν υπαλλήλους αλλά και τα μέλη της ΚΕΔ (κεντρική επιτροπή διαιτησίας).

Ο συμπληρωματικός έλεγχος όμως έφερε στο φως και σύστημα καταγραφής (με δυνατότητα αποστολής δεδομένων και μέσω διαδικτύου) ακόμη και στο προπονητήριο της Εθνικής ομάδας του Αγίου Κοσμά! Όπως αναφέρεται στο πόρισμα (στο οποίο υπάρχουν και φωτογραφίες) οι κάμερες και τα μικρόφωνα ήταν κρυμμένα ακόμη και στο σύστημα πυρασφάλειας και κατέγραφαν προπονητές και παίκτες, ακόμη και μέσω τηλεφώνου.

Σε ότι αφορά τα ευρήματα από τα γραφεία της ΕΠΟ, είχε γίνει ολόκληρη κατασκευή στο πάτωμα με κρυφή θύρα, όπου υπήρχε το καταγραφικό μηχάνημα.

Η υπόθεση έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και αναμένεται τώρα να δούμε εάν θα καταφέρει η Δικαιοσύνη να ανακαλύψει εκείνους που έστησαν όλο αυτό το κύκλωμα παράνομης παρακολούθησης.

Share.

Comments are closed.