Εκπληκτικός για ακόμα μια φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο All Star Game (ΒΙΝΤΕΟ)

0

Η Ελλάδα μπήκε για πρώτη φορά στο λαμπερό… βιβλίο των All Star Game του NBA και μάλιστα με εκπληκτικό τρόπο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «έλαμψε» και στην 66η «γιορτή» του μπάσκετ, όπου συμμετείχε με την ομάδα της Ανατολής.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για άλλη μια φορά εκπληκτικός και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Ανατολής στο πρώτο του All Star Game. Ωστόσο, οι Ουέστμπρουκ και Ντέιβις απο την ομάδα της Δύσης του… έκλεψαν τη δόξα, δίνοντας τη νίκη στη Δύση με σκορ 192-182 και στερώντας του το βραβείο του MVP.

O Γιάννης τέλειωσε το ματς με 30 πόντους (14/17 σουτ), 6 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα σε 23′ συμμετοχής.

Ο Αντετοκούνμπο μετά το All Star Game: Ο,τι κάνω έχω πάντα την Ελλάδα πίσω μου

Μόλις ο Γιάννης είχε ολοκληρώσει ακόμη μία παράστασή του στο παρκέ του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη, αλλά στο μυαλό του είχε πάλι την Ελλάδα. «Προσπαθώ να κάνω όλους τους Έλληνες περήφανους», τόνισε μεταξύ άλλων, σε άπταιστα ελληνικά, ο Greek Freak λίγα λεπτά μετά το τέλος της γιορτής του αμερικανικού μπάσκετ.

«Σας ευχαριστώ που βρεθήκατε σήμερα εδώ. Ελπίζω να το διασκεδάσατε. Όπως είπα, ό,τι κάνω έχω πάντα την Ελλάδα πίσω μου. Προσπαθώ να κάνω όλους τους Έλληνες  περήφανους. Ευχαριστώ για τη στήριξη. Σας αγαπώ όλους», ανέφερε με αρκετό άγχος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο βίντεο που ανήρτησε η ομάδα του, Μιλγουόκι Μπακς, στο twitter.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα μαγικά που έκανε ο Greek Freak στο All Star Game:


 

Share.

Comments are closed.