Ο Σπύρος Παπασπύρος: Πολύ Μοντάζ!

0

Η μείωση του εβδομαδιαίου ύψους ανάληψης για συνταξιούχους και δημοσίους – κατ´ αρχήν , αφού θα επεκταθεί αν περάσει – από 420 σε 120 Ευρώ την εβδομάδα δηλ από 60 Ευρώ σε 17,14 ημερησίως κάθε άλλο παρά αθώο!

Να αφήσουν τις κουτοπονηριές οι νοσηροί εγκέφαλοι που το σκέφτηκαν και οι ορισμένοι τιμητές του από τα ΜΜΕ περί χρήσης καρτών κλπ παραμύθια , γιατί:

  1. Δεν επεκτείνονται απλά τα capital control ,που μην γελιόμαστε δεν έγιναν για τους μη έχοντες παρά μόνο το μισθό και την σύνταξή τους για να μην υπάρξει κίνηση προς τα έξω κεφαλαίων κλπ , αλλά για να πειθαρχήσουν σε άλλο επίπεδο κατώτερο των συνηθειών καθημερινότητας δηλ να δημιουργηθεί άλλη κουλτούρα!
  2. Ο λόγος ποιός ήταν και είναι ; Να ελεγχθεί η κατανάλωση ; σιγά τα φοβερά μεγέθη και τα ωά που έσπασαν!

ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ να σηματοδοτηθεί βαθειά το 60 για να έρθει όχι το 17,14 ευρώ ημερήσια αλλά το 20!

ΚΑΙ οι υψηλόβαθμοι υπάλληλοι των δανειστών βρήκαν και κάτι “θετικό” στους “κακούς” ´Έλληνες: την ωριμότητα , καρτερικότητα , υποδειγματική πειθαρχία στα ΑΤΜ!

´Άρα καταβολή και με δόσεις μισθών και συντάξεων ΚΑΙ αύριο μισθοί και συντάξεις στο ύψος αυτό!

Δηλ . ” Βαλκανοποίηση ” με υπόδειγμα που δεν συναντά κανείς στα Βαλκάνια …φαίνεται ότι κάποιοι επανερμηνεύουν το γνωστό τραγούδι: εδώ είναι Βαλκάνια .. δεν είναι παίξε … γέλασε …!

ΥΓ:

ΚΑΙ οι κήνσορες μην μας προκαλούν περί πλαστικού χρήματος κλπ για την φοροδιαφυγή κλπ επειδή τέτοιες ρυθμίσεις πουθενά δεν ισχύουν και γιατί δεν είναι αξεδιάλυτη η υπόθεση του χωριανού μου που έφτιαξε αυγά στο καφενείο σε μια παρέα και στον έλεγχο βρέθηκε να μην έχει τιμολόγιο (είναι πραγματική εμπειρία σε χωριό της Ευρυτανίας με 15 κατοίκους που για να βρεις ανοιχτό το μαγαζί πρέπει να πάρεις τηλέφωνο από την προηγούμενη μέρα) και ήμουν μάρτυρας του τεράστιου σκανδάλου διαφθοράς)

ΚΑΙ όταν είπε ότι: παιδιά είναι από τις δικές μου κότες του ζήτησαν τιμολόγιο αγοράς τους… Και με απορία γύρισε και ρώτησε τους άναυδους παρατηρητές: Παιδιά οι κότες κάνουν τα αυγά ή τα αυγά τις κότες ;

Προηγούμενα άρθρα

  1. Σπύρος Παπασπύρος: Ευθέως
  2. Σπύρος Παπασπύρος: Η επόμενη μέρα: «αρχή» με εκλογές χωρίς «προσδοκίες» και πορεία με αμφισβητούμενη βεβαιότητα! (β´ μέρος)
  3. Σπύρος Παπασπύρος: Η επόμενη μέρα: «αρχή» με εκλογές χωρίς «προσδοκίες» και πορεία με αμφισβητούμενη βεβαιότητα! (β´ μέρος)
  4. Σπύρος Παπασπύρος: Μία αδυσώπητη (και ίσως η μόνη) πρόκληση των εκλογών 
  5. Σπύρος Παπασπύρος: ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ «ΝΕΑΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: από μύθο σε μύθο !
Share.

Comments are closed.