Κως: Πέταξαν αυγά στον Πάνο Καμμένο, τον γιουχάισαν, τον μούντζωσαν και του φώναζαν «Στα τέσσερα»

0

Με «γαλλικά», αυγά αλλά και με μπουκάλια υποδέχθηκαν σήμερα οι Κώοι τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο στην Κω. Οι αγανακτισμένοι Κώοι μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών ξέσπασαν στο πρόσωπο του Π. Καμμένου, ο οποίος Υπουργός έντρομος (αν και προσπάθησε στην αρχή να παραμείνει χαμογελαστός) να μπαίνει γρήγορα στο γραφείο του Δημάρχου έτσι ώστε να προστατευθεί από το εξαγριωμένο πλήθος.

«Φτου σου ρε!», «είσαι καραγκιόζης» φώναζαν κάποιοι κάτοικοι, ενώ οι υπόλοιποι γιουχάιζαν.

Με λερωμένο το σακάκι, ο Πάνος Καμμένος έτρεχε να γλιτώσει από τους κατοίκους, που έβγαιναν από κάθε σοκάκι του νησιού, για να του εκφράσουν την αγανάκτησή τους.

Να σημειωθεί πως αρχικά στο χώρο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά μόλις ο κόσμος που είχε μαζευτεί αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς εξαγριώθηκε, με αποτέλεσμα οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ μετά από λίγο να αποχωρήσουν και να παραμείνουν λίγα μέτρα πιο πέρα διακριτικά.

Εξαγριωμένος ο κόσμος μούντζωνε και γιουχάιζε τον υπ. Αμυνας φωνάζοντάς του ειρωνικά: «Στα τέσσερα!».

Βεβαίως και στο παρελθόν αλλά και τώρα καταδικάζουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές γιατι τις θεωρούμε απολίτικες και περιθωριακές. Ό,τι πρόβλημα, όσο μεγάλο και αν είναι, οφείλεις στα πλαίσια της δημοκρατίας, να το συζητάς και να θέτεις τα δικά σου επιχειρήματα. Το γιαούρτι και γενικότερα ο πολιτικός τραμπουκισμός δεν έχουν θέση στη δημοκρατία.

Έλα όμως, που ό κ Καμμένος και οι συν αυτώ είχαν κάνει καθεστώς στο παρελθόν τέτοιου είδους συμπροφορές και να τώρα που τις λούζονται οι ίδιοι.

Ο λαός είναι σοφότατος όταν λέει την παροιμία: «Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου πέφτει μέσα».

Δείτε το σχετικό βίντεο από το kosnews24.gr:

Share.

Comments are closed.