Αντώνης Αντωνόπουλος: Ποιος είναι ο επόμενος που έχει σειρά μετά τον ΟΦΗ;

0

Κάποιοι από εμάς εδώ και χρόνια έγραφαν και έλεγαν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το μοντέλο διαχείρισης και ερμηνείας του αυτοδιοικήτου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάποιοι από εμάς έγραφαν και έλεγαν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί οι ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες να χρωστάνε και της Μιχαλούς ,και κάθε χρόνο να αναζητούν παραθυράκια και διάφορα αλλά τεχνάσματα για να συμμετέχουν σε ένα εκ των πραγμάτων αναξιόπιστο και διάτρητο ποδόσφαιρο. Αυτοί οι λίγοι ήμασταν… γραφικοί και οι άλλοι πονηροί.
Και τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι ,ξαφνικά αρκετοί έπεσαν από τα …σύννεφα!!!
Μετά την Νίκη Βόλου, ήρθε η σειρά του ΟΦΗ να εγκαταλείψει το πρωτάθλημα.
Αναμενόμενο και φυσιολογικό ως εξέλιξη για μένα. Ήταν μονόδρομος στην κατάσταση που είχε οδηγηθεί ο ΟΦΗ.
Και επειδή δεν υπάρχουν περιθώρια για αλλά… αστεία ,ας ξεκαθαρίσουν την κατάσταση μέσα στο καλοκαίρι αυτοί που έχουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί θα έχουμε και άλλους σαν την Νίκη Βόλου και τον ΟΦΗ. Ειδικά αν εφαρμοστούν αυτά που πρέπει προς πάσα κατεύθυνση σίγουρα θα προκύψουν τέτοιου είδους αδυναμίες. Ξεκαθαρίστε το τοπίο άμεσα αν θέλετε να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Διαφορετικά κρύψτε κάτω από το χαλί το πρόβλημα και συνεχίστε να θεωρείτε τον κόσμο που κάνατε οπαδό του καναπέ ηλίθιο.
Αναζητείστε τον επόμενο που έχει σειρά μετά τον ΟΦΗ.
Για τον οποίο ΟΦΗ θα σας γράψω αναλυτικά προσεχώς.

ΥΓ: Όσο για τις …φωνές του κατά τα αλλά συμπαθή Νίκου Μαχλά; Ας χαλαρώσει λίγο. Δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την κατάληξη του ΟΦΗ. Μαζί με αρκετούς άλλους που κρύβονται.

Share.

Comments are closed.