Παναγιώτης Βάσιος – «Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης»: Μια άποψη…

0

Φίλες και φίλοι ευχόμαστε σε όλες/ους Καλό Καλοκαίρι.
Κυρίαρχο θέμα των ημερών μας αποτελεί ο χρόνος διεξαγωγής  των Εθνικών  εκλογών και ο σχηματισμός βιώσιμης Κυβέρνησης. Όπως φαίνεται το γεγονός αυτό θέτει στο περιθώριο τη συζήτηση για  τις Δημοτικές εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν στις 8 Οκτ. 2023.
Παράλληλα όμως δημιουργείται,  σε τοπικό επίπεδο, ευνοϊκό περιβάλλον για  τις σημερινές διοικήσεις των Δήμων, γιατί η Κυβέρνηση από καιρό άνοιξε όλες τις χρηματοδοτήσεις προς τους Δήμους με αποτέλεσμα να γίνονται έργα, συντηρήσεις, εκδηλώσεις κ.α. Ο χρόνος τρέχει υπέρ των σημερινών Δημάρχων και αυτή η κατάσταση θα συνεχισθεί μέχρι να γίνουν εκλογές και να σχηματιστεί βιώσιμη Κυβέρνηση. Αυτή την εικόνα την  βλέπουμε και στο  Χαλάνδρι.  
Εμείς , ο συνδυασμός μας «Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης» λαμβάνοντας υπόψη τις προαναφερόμενες πραγματικότητες αλλά και άλλα στοιχεία, έγκαιρα από τον Ιούνιο του 2021 δημόσια υποστηρίζουμε  ότι, στην Κεντροδεξιά παράταξη, πρέπει να υπάρξει ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο  και προς αυτή την κατεύθυνση πήραμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Δυστυχώς μέχρι σήμερα οι κινήσεις όλων εξαντλούνται σε ανούσιες επικοινωνιακές εμφανίσεις και σε παραστάσεις προς κομματικούς παράγοντες   προκειμένου να μας δείξουν ότι τυγχάνουν της ευνοίας τους. Ας  γνωρίζουν όλοι ότι η τυχόν στήριξη από το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ λειτουργεί συμπληρωματικά και δεν επιβάλλεται. Η εμπιστοσύνη κερδίζεται στο πεδίο και αυτή η μάχη δεν γίνεται!  Η πραγματικότητα που δεν μπορεί να κρυφτεί είναι ότι επικρατούν προσωπικές στρατηγικές. Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική και ο χρόνος  τρέχει προς όφελος της σημερινής διοίκησης του Δήμου μας!  
Η πικρή αλήθεια όμως είναι ότι «η φύση απεχθάνεται το κενό» έτσι  και «στην πολιτική τα κενά καλύπτονται».

Παναγιώτης Βάσιος
Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης»

Share.

Comments are closed.