Η Αμερικανίδα ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ ως «άτεκνη γατομάνα» ψηφίζει Κάμαλα Χάρις στις εκλογές των ΗΠΑ

0

Η Αμερικανίδα ποπ σταρ, με τα εκατομμύρια πιστούς οπαδούς, Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), αμέσως μετά το τέλος του debate ανάμεσα σε Κάμαλα Χάρις – Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ποιον θα ψηφίσει στις εκλογές των ΗΠΑ.

Η Αμερικανίδα σταρ ανακοίνωσε μέσω Instagram πως θα υποστηρίξει τη Δημοκρατική υποψήφια στις 5 Νοεμβρίου, διότι «αγωνίζεται για υποθέσεις και δικαιώματα που πιστεύω», υπογράφοντας την ανάρτησή της ως «άτεκνη γατομάνα – Childless Cat Lady».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)


Η φράση της ήταν καρφί για τον υποψήφιο αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων Τζέι Ντι Βανς (James David Vance), που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις όταν σε παλιότερη συνέντευξή του είπε υποστηρίξει ότι οι γυναίκες ψηφοφόροι των Δημοκρατικών και της Κάμαλα Χάρις είναι «κυρίες με γάτες και χωρίς παιδιά».

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας, η οποία έχει τεράστια απήχηση στους νέους κάτω των τριάντα, κάτω από φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με γάτα στην αγκαλιά, συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο «μου αρέσει!» μέσα σε δεκαπέντε λεπτά, ενώ αναμένεται να σπάσει ρεκόρ τις επόμενες ώρες.

Η τραγουδίστρια για αρκετούς αναλυτές μπορεί και να αποτελέσει κρίσιμο παράγοντα για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner