«ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής»: Απάντηση στην άθλια επίθεση του κ. Μυλωνάκη

0

Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης, «ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής» κάνει δριμεία επίθεση στον νυν Δήμαρχο, Γιάννη Μυλωνάκη, με αφορμή τους «απαράδεκτους χαρακτηρισμούς» που χρησιμοποίησε ο νυν δήμαρχος Αγίας Παρασκευής «στον πρ. Δήμαρχο και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» Γ. Σταθόπουλο, επειδή ο δεύτερος τον κατηγόρησε, με στοιχεία, για το κόστος συγκεκριμένης θεατρικής παράστασης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης, «ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής»
«Πριν λίγες μέρες, αιφνίδια και με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, ο κ. Μυλωνάκης έκανε επίθεση στον πρ. Δήμαρχο και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» Γ. Σταθόπουλο, επειδή ο δεύτερος τον κατηγόρησε, με στοιχεία, για το κόστος συγκεκριμένης θεατρικής παράστασης.
Οι λέξεις «βούρκος» «λάσπη» «μιζέρια» «τοξικότητα» «πολύ χαμηλό επίπεδο» τις οποίες αποδίδει στον επικεφαλής μας, αντίστοιχες της αθλιότητας που διέπραξε τα ξημερώματα της δεύτερης Κυριακής των εκλογών, δεν μπορεί να μείνουν αναπάντητες από όλες και όλους εμάς.
Ο κ. Μυλωνάκης δεν έχει παρουσιάσει ακόμη κάποιο έργο στην πόλη μας αλλά, δυστυχώς, εξελίσσεται σε τοξικό παράγοντα της.
Είναι ο ίδιος που μαζί με φίλο του ιδιοκτήτη Εταιρείας, πρ. εκλεγμένο στον Δήμο Ν. Σμύρνης, υπερκοστολόγησαν τριπλάσια την Θεατρική παράσταση στην Πλ. Αγίου Ιωάννου.
Είναι ο ίδιος που ως Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου μας -ΟΑΔΑΠ- και στέλεχος της Δημαρχίας Γιαννακόπουλου 2007-10, διόρισε τότε οκτώ φίλες/ους του στον οργανισμό, άτομα που μερικοί/ες είναι σήμερα εκλεγμένοι, έμμισθοι ή υποψήφιοι του.
Είναι ο ίδιος που τότε ενοικίασε, χωρίς διαγωνισμό, αίθουσα ιδιοκτησίας σημερινού Δημοτικού του Συμβούλου.
Είναι ο ίδιος που έχασε επιδοτούμενο πρόγραμμα της ΓΓΑ λόγω ανυπαρξίας ολοκληρωμένου φακέλου και έτσι δεν πήραμε τα χρήματα.
Ο ίδιος που «ξόδεψε» 6 περίπου εκατ. ευρώ στην τετραετία του (έφτιαξε ένα γηπεδάκι μπάσκετ 5χ5 και έβαλε αθλητικά όργανα σε δυο σημεία της πόλης), που άφησε χρέη 350.000€ και που οδήγησε τον τότε Αντιδήμαρχο Οικονομικών σε παραίτηση όταν ζήτησε και πήρε επιπλέον επιχορήγηση 250.000€.
Ο ίδιος που έχει μια «στρατιά» έμμισθων συμβούλων, κάποιοι των οποίων είναι άγνωστο πως αμείβονται.
Είναι ο ίδιος που, απρεπέστατα, αποκαλεί βούρκο την πολιτική ζωή της πόλης, την ίδια στιγμή που είναι ο παλαιότερος μαζί με αλλά στελέχη του, σε θέσεις ευθύνης του Δήμου.
Είναι ο ίδιος που στην Δημαρχία μας, καταψήφιζε τον ΙΟΛΑ (κάνοντας προσφυγή ακύρωσης της απόφασης), το δάνειο για το «Μακρή», το SummERTime κ.α.
Είναι ο ίδιος που αποκαλούσε «καταστροφέα» Πρόεδρο Νομικού προσώπου, επί Δημαρχίας μας και σήμερα τον έκανε Αντιδήμαρχο.
Είναι ο ίδιος που χρησιμοποίησε πολλούς τρόπους για να εντάξει στην παράταξη του, όποια/ον «έφευγε» από την Δημοτική μας Κίνηση.
Αυτός ο άνθρωπος μιλά για βούρκο.
Περιμέναμε μεγαλύτερο σεβασμό σε ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στα κοινά, χωρίς να είναι σιτιζόμενοι οικογενειακά η προσωπικά από Δήμους.
Η αμετροέπεια του έχει χτυπήσει «κόκκινο» και λέμε με σαφήνεια:
Δεν του έχουμε εμπιστοσύνη και φοβούμαστε μάλιστα, ότι θα υπάρξει συνέχεια.

ΥΓ1:  Ένας που δεν μπορεί να δίνει μαθήματα Πολιτισμού είναι ο κ. Μυλωνάκης που έκανε προσφυγή για να ακυρώσει την απόκτηση του ΙΟΛΑ.
Εμείς, φανατικοί του Πολιτισμού θα είμαστε πάντα υπέρ πολιτιστικών εκδηλώσεων, χωρίς όμως διασπάθιση χρημάτων.

ΥΓ2:  Προσπαθεί ανέντιμα και ψευδόμενος, να μας «βάλει στο ίδιο κάδρο» με τον κ. Ζορμπά.
Ποιος; Αυτός που ψήφιζε φανατικά Ζορμπά το 2019 και στελέχη του ήταν κάθε βράδυ στο εκλογικό κέντρο του τότε Δημάρχου.
                                                                Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
                                                                               “ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής”»

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner