«Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» – Γιάννης Μυλωνάκης: Με τα «ΟΧΙ» μπορεί να χτίζεις καριέρες αλλά η πόλη δεν πάει μπροστά κ. Σταθόπουλε

0

Με ανακοίνωσή της η παράταξη «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», με επικεφαλής της νυν δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Μυλωνάκη, απαντά στη αρνητική στάση του επικεφαλής της παράταξης «Νίκη Πολιτών», Γιάννη Σταθόπουλου, σχετικά με άρνησή του στη σύσταση του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Μυλωνάκη
«Με ένα «ηρωικό» όχι απάντησε ο επικεφαλής της παράταξης «Νίκη Πολιτών» κ. Γιάννης Σταθόπουλος,  στην πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής να συστήσει αναπτυξιακό οργανισμό στον Δήμο  Αγίας Παρασκευής, όπως έχουν κάνει εδώ και πολλά χρόνια σχεδόν όλοι οι Δήμοι της χώρας.
Επικαλούμενος έωλα επιχειρήματα, αβάσιμες εικασίες,  ανακρίβειες, αλλά και χωρίς να έχει μπει στον κόπο να συμμετάσχει στη σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, διαμήνυσε με ανακοίνωση του πως η παράταξη του δεν θέλει τον αναπτυξιακό οργανισμό.
Δεν θέλει δηλαδή να αποκτήσει ο Δήμος, ένα χρήσιμο  εργαλείο που θα συμβάλλει στη ταχύτερη απορρόφηση πόρων για κρίσιμα αναπτυξιακά έργα στην πόλη, αλλά και στο να γίνονται γρηγορότερα οι διαδικασίες που απαιτούνται για την ωρίμαση μελετών και δρομολόγησης δράσεων με στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, της καινοτομίας  και της ψηφιακής σύγκλισης. Δεν θέλει επί της ουσίας να πάει η πόλη μπροστά, αλλά να μείνει στάσιμη και απομονωμένη.
Ε εμείς κύριε Σταθόπουλε θέλουμε και όπως φάνηκε και στις εκλογές, το ίδιο ακριβώς θέλει και ο λαός της Αγίας Παρασκευής. Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη λοιπόν και θα προχωρήσουμε  στο σχεδιασμό μας, για να αλλάξουμε  επιτέλους την Αγία Παρασκευή.
ΥΓ
Ξαναδείτε τα ποσά των αμοιβών των ανθρώπων που θα στελεχώσουν τον Αναπτυξιακό Οργανισμό και μην γράφετε πράγματα που δεν ευσταθούν, με  αριθμητικές ακροβασίες, για λόγους εντυπωσιασμού. Κανένας μισθός δεν ξεπερνά τα 1.500 ευρώ, καθαρά Απλά μαθηματικά είναι

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner