Χαλάνδρι: Η διαμάχη για τον ΝΟΚ (νέο οικοδομικό κανονισμό) μεταξύ Σίμου Ρούσσου και Χάρη Ρώμα συνεχίζεται

0

Σε απάντηση ανάρτησης του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου αναφέρει ο αρχηγός της Ελάσσονος   Αντιπολίτευσης Χάρης Ρώμας αναφέρει:
«Δεν ξέρω ποιος είναι ο συντάκτης αυτού του μικροπρεπούς παραληρήματος εναντίον μου αλλά τον παρακαλώ να μεταφέρει στον Δήμαρχο πως τον θεωρώ ξεκάθαρα ιδεοληπτικό.
Πόσες φορές έχει αναφέρει σε αναρτήσεις τα περί μεταδημότευσης μου;
Πράγματι έγινα δημότης Χαλανδρίου περίπου πριν από τρία χρόνια , αν και κατοικώ στο Χαλάνδρι 32 χρόνια ,γιατί για ένα καθαρά προσωπικό λόγο δεν ήθελα να σταματήσω να ψηφίζω στο κέντρο όπου έζησα όλα τα προηγούμενα χρόνια της ζωής μου.
Γιατί θα έπρεπε να μοιραστώ αυτό τον προσωπικό λόγο με ένα κακόβουλο άνθρωπο που δεν του είναι αρκετά όλα αυτά τα χρόνια που ζω και αναπνέω στο Χαλάνδρι;
Γιατί δεν είναι αρκετό το ότι έχω εδώ περιουσία , γείτονες, στενούς φίλους και ένα κομμάτι της καρδιάς μου;
Αυτά τα «χαζοκολπάκια» ότι « δήθεν δεν μας ενδιαφέρει πόσα χρόνια ζείτε εδώ αλλά έντεχνα ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ  ότι αλλού εκλεχτήκατε Περιφερειακός Σύμβουλος » και ένας χαζός μπορεί να καταλάβει που αποσκοπούν!

Η πραγματικότητα είναι, λοιπόν , ότι ο παλιός μου συμφοιτητής στη Ιατρική ,Γιώργος Πατούλης ,μου ζήτησε να « κατέβω » στον Κεντρικό Τομέα γιατί αισθανότανε ότι σε αυτό το ψηφοδέλτιο η υποψηφιότητα μου θα τον βοηθούσε περισσότερο.
ΜΕ ΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΓΑΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ;
Πραγματικά με εκπλήσσει που άνθρωποι αυτής της ηλικίας και δήθεν αυτοδιοικητικού κύρους έχουν κάνει φύλλο και φτερό ασήμαντα γεγονότα του του βιογραφικού μου όταν εγώ ελάχιστα πράγματα γνωρίζω για εκείνους και αυτά χωρίς να μπω στη διαδικασία να ρωτήσω κανέναν.
Όσο για το δια ταύτα: Την λευκή ψήφο της παράταξης μου ,σε σχέση με το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για το ΝΟΚ , την δικαιολόγησα με το νι και με το σίγμα στην σχετική ανάρτηση μου, με κάθε λεπτομέρεια ,για να καταλάβουν κυρίως οι δημότες γιατί τοποθετούμαστε έτσι σαν παράταξη.
Με τους δημότες και μόνο με αυτούς αισθάνομαι ότι πρέπει να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας.
Επ’ουδενί δεν ακυρώνω τις ενδελεχείς συζητήσεις που κάνουμε στην ΚΕΔΕ και επ’ουδενί ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΕΝ ΤΩ ΣΥΝΟΛΩΝ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΚ!
Ξεκάθαρα εξηγώ ότι κατά την άποψη μου δεν πρέπει να καταργηθούν τα συγκεκριμένα άρθρα 19 και 25 για το οποίο δεύτερο ,μάλιστα , αναφέρω ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 15 ούτως ώστε να προκύπτουν μεγαλύτερα ύψη στις οικοδομές αλλά η επέκταση να γίνεται «εντός του κελύφους».
Επισταμένως αναφέρω ότι δεν εγκρίνουμε και δικαιολογούμε κτήρια «τέρατα» και τασσόμεθα υπέρ της διατήρησης του ύφους της πόλης μας αλλά και του θετικού ενεργειακού αποτυπώματος.
Ποιο είναι το πρόβλημα ήθους που σοκάρει τον μοιραίο δήμαρχο;
Ότι στα πλαίσια γόνιμου προβληματισμού και συζητήσεων καταθέτουμε τις δικές μας προτάσεις και ιδέες;
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Δεν θα αναλωθώ άλλο αν και είναι σίγουρο ότι κάποιοι θα συνεχίσουν αρρωστημένα να αναλώνουν στο πληκτρολόγιο την ενέργεια τους.
Είτε γιατί με άκρατη εγωπάθεια θέλουν πάντα να έχουν τον τελευταίο λόγο , είτε γιατί απλά δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν!

Χάρης Ρώμας
Αντιπρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού &Νεολαίας της Κ.Ε.Δ.Ε.
Αρχηγός της Ελάσσονός Αντιπολίτευσης
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ”

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner