Μεσολόγγι – Σπύρος Διαμαντόπουλος: Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη κύριε Λύρο!

0

Άμεση ήταν χθες η αντίδραση του δημάρχου Μεσολογγίου, Σπύρου Διαμαντόπουλου στην επιλογή του πρώην δημάρχου, Κώστα Λύρου να προσφύγει στην Εισαγγελία Μεσολογγίου για τον προϋπολογισμό.
Ο νυν δήμαρχος Μεσολογγίου με δήλωσή του μεταξύ άλλων τονίζει ότι: «Ο εκφοβισμός και η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου που επιχειρεί να επιφέρει ο κ. Λύρος, αποτελούν το επιστέγασμα του πολιτικού αμοραλισμού που τον διακρίνει.» και κλείνει τη δήλωσή του απευθυνόμενος προς δημότες του Μεσολογγίου λέγοντας: «θέλω να σας διαβεβαιώσω πως η πολιτική απόφαση για αλλαγή της πορείας του Δήμου που λάβατε τον περασμένο Οκτώβριο, δεν ακυρώνεται από τις σκόπιμες κινήσεις του κ. Λύρου»

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Διαμαντόπουλου
«
Ο εκφοβισμός και η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου που επιχειρεί να επιφέρει ο κ. Λύρος, αποτελούν το επιστέγασμα του πολιτικού αμοραλισμού που τον διακρίνει.
Δεν ήταν στις προθέσεις μας να ασχολούμαστε με τον κ. Λύρο.
Ωστόσο, η συνεχής παρενόχληση με εξώδικα και φερόμενες μηνύσεις, έτσι όπως διαβάζουμε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης,  προς τη Δημοτική Αρχή, τους υπαλλήλους του Δήμου και δεν ξέρουμε και που αλλού στη συνέχεια, μας αναγκάζει να απαντήσουμε ανάλογα.
Αυτή όμως είναι μια διαδικασία η εξέλιξη της οποίας θα κριθεί από τα δικαστήρια.
Σας καλώ να κλείσετε τα αυτιά σας στη μιζέρια και στην εσωστρέφεια και να έρθετε να χαράξουμε μαζί τον δρόμο με τον οποίο θα ξεπεράσουμε τις πάμπολλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.
Να κρατήσουμε τα θετικά και τα αισιόδοξα για το μέλλον μας, όπως την ολοκλήρωση της μαρίνας, τα έργα που έχουμε δρομολογήσει με τα κονδύλια που έχουμε ήδη εξασφαλίσει, τον σχεδιασμό για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων.
Συμπολίτισσες και συμπολίτες μου, θέλω να σας διαβεβαιώσω πως η πολιτική απόφαση για αλλαγή της πορείας του Δήμου που λάβατε τον περασμένο Οκτώβριο, δεν ακυρώνεται από τις σκόπιμες κινήσεις του κ. Λύρου.
Εμείς, διαθέτουμε διαφορετική αντίληψη και δεν θα τον ακολουθήσουμε στον δρόμο που έχει επιλέξει να πορευτεί.
»

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner