Κώστας Λύρος: Θλιβερή Πανελλαδική πρωτιά η ακύρωση του προϋπολογισμού του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

0

Ο πρώην Δήμαρχος της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Ανατροπή» – Κώστας Λύρος, με ανάρτησή του στα social media κάνει λόγο για  «Θλιβερή Πανελλαδική πρωτιά στο Δήμο» λόγω του γεγονότος ότι ακυρώθηκε ο προϋπολογισμός του δήμου με απόφαση της Επιτροπής του Άρθρου 152 της Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου
Συνέπεια αυτής της απόφασης είναι «οι μέχρι τώρα οικονομικές συναλλαγές του Δήμου είναι στον αέρα και τούτο συμβαίνει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία του τόπου, αλλά και πανελλαδικά».
Επιπλέον αναφέρει ο κ. Λύρος ότι «οι ευθύνες όσων πίεσαν τους υπηρεσιακούς παράγοντες και ηθελημένα παραποίησαν τα οικονομικά μεγέθη του προϋπολογισμού είναι σοβαρές.
Θα κληθούν να απολογηθούν στους δημότες αλλά και στα αρμόδια θεσμοθετημένα όργανα.
»

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην Δημάρχου κ. Λύρου
«Θλιβερή Πανελλαδική πρωτιά στο Δήμο μας – ΚΑΤΕΠΕΣΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ
Η δημιουργική λογιστική Διαμαντόπουλου βρήκε τοίχο στα αρμόδια όργανα της Πολιτείας
Συθέμελο σεισμό στην λειτουργία του Δήμου επιφέρουν οι συνειδητά παράνομες πράξεις της δημοτικής αρχής που ηθελημένα παρουσίασε αναληθή νούμερα και συνέταξε ψεύδη προϋπολογισμό για το 2024!
Είχα προειδοποιήσει ότι το ζήτημα ήταν σοβαρό και τους κάλεσα να το διορθώσουν στην πρώτη αναμόρφωση.
Όμως το θράσος και η λαιμαργία να κατασπαταλήσουν τα γεμάτα ταμεία του Δήμου μας αποκρύπτοντας τις υποχρεώσεις των καταργημένων Νομικών Προσώπων ήταν τόσο απροκάλυπτο που δεν θα μπορούσε να διαφύγει από τους εποπτεύοντες μηχανισμούς.
Η Πολιτεία με την σημερινή της απόφαση ΑΚΥΡΩΣΕ τον προϋπολογισμό και δυστυχώς ο Δήμος μας μπαίνει σε τρομερές περιπέτειες.
Οι μέχρι τώρα οικονομικές συναλλαγές του Δήμου είναι στον αέρα και τούτο συμβαίνει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία του τόπου, αλλά και πανελλαδικά.
Αποκαλύπτεται, δυστυχώς, η φιλοσοφία «διοίκησης» και ο ερασιτεχνισμός του λογιστή, κατά άλλα, κ. Διαμαντόπουλου.
Ο επαγγελματισμός του φάνηκε μόνο στην σωρεία αναθέσεων που έδωσε σε χρόνο – ρεκόρ!
Μόνο που τώρα πρέπει να απολογηθεί στους προμηθευτές για τις περιπέτειες στις οποίες τους οδηγεί.
Οι ευθύνες όσων πίεσαν τους υπηρεσιακούς παράγοντες και ηθελημένα παραποίησαν τα οικονομικά μεγέθη του προϋπολογισμού είναι σοβαρές.
Θα κληθούν να απολογηθούν στους δημότες αλλά και στα αρμόδια θεσμοθετημένα όργανα.
Με αίσθημα ευθύνης για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας και ΜΟΝΟ θα πρωτοστατήσουμε στην τήρηση της νομιμότητας μην αφήνοντας τον τόπο μας έρμαιο συμφερόντων και αλαζονικών συμπεριφορών

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner