Παύλος Χρηστίδης: Ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάλαβε τίποτα από την λαϊκή αποδοκιμασία της κυβέρνησης του στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής.

0

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης σε δήλωσή του για τον ανασχηματισμό αναφέρει ότι ο Μητσοτάκης δεν κατάλαβε τίποτα από τη λαϊκή αποδοκιμασία της κυβέρνησής του στις εκλογές της Κυριακής.
Ο κ Χρηστίδης σημειώνει ότι ο κ Μητσοτάκης «δείχνει τουλάχιστον ταραχή» καθώς ενώ ο ίδιος είχε πει ότι στις 11.30 θα γίνει υπουργικό Συμβούλιο, τελικά αυτό αναβλήθηκε και έγινε ανασχηματισμός.
«Όταν ο Πρωθυπουργός αλλά λέει κι αλλά κάνει, σε ένα θέμα αποκλειστικά δίκης του αρμοδιότητας, δείχνει τουλάχιστον ταραχή. Το 28% του ήρθε ξαφνικό και βαρύ» αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο κ Χρηστίδης.
Τέλος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν σε νίκη τις προοδευτικές δυνάμεις.

Αναλυτικά δήλωση του κ. Χρηστίδη
«Όταν έβλεπα τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου νόμιζα ότι ήταν το βίντεο της περσινής ανακοίνωσης.
Κάποιες μικροαλλαγές υπουργών αφορούν πρόσωπα που είχε αποπέμψει ο κ. Μητσοτάκης ως αποτυχημένους.
Άρα, ούτε καν αλλαγές προσώπων δεν τόλμησε ο πρωθυπουργός.
Όσο για τις πολιτικές του επιλογές είναι σαφέστατο ότι δεν αλλάζει τίποτα.
Επίσης, ο κύριος Μητσοτάκης είχε πει στη συνέντευξη του την Τρίτη, ότι την Παρασκευή θα συνεδριάσει το υπάρχον υπουργικό και ορίστηκε η συνεδρίαση για τις 11:00’.
Σήμερα ανακοίνωσε νεο υπουργικό στις 11·30. Όταν ο ΠΘ αλλά λέει κι αλλά κάνει, σε ένα θέμα αποκλειστικά δίκης του αρμοδιότητας, δείχνει τουλάχιστον ταραχή.
Το 28% του ήρθε ξαφνικό κ βαρύ.
Εμείς, το ΠΑΣΟΚ, Έχουμε τεράστια ευθύνη να προχωρήσουμε στις πρωτοβουλίες εκείνες που θα οδηγήσουν σε νίκη τις προοδευτικές δυνάμεις

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner