Το 44ο Φεστιβάλ Παιδιού επιστρέφει στο Άλσος Βαρβαρέσου στην Πεύκη!

0

Ο παλαιότερος και πιο αγαπημένος θεσμός του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, το Φεστιβάλ Παιδιού, θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος Βαρβαρέσου από την Παρασκευή 31 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Η έναρξη του 44ου Φεστιβάλ Παιδιού θα γίνει την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 17:00, με την πρώτη ημέρα να ολοκληρώνεται στις 22:00. Το Σάββατο 1 Ιουνίου και την Κυριακή 2 Ιουνίου το Άλσος Βαρβαρέσου θα υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 μέχρι τις 22:00.

Η διοίκηση του Δήμου υπόσχεται ένα διαφορετικό Φεστιβάλ Παιδιού το οποίο θα έχει πλήθος δραστηριοτήτων, όπως παιχνίδια λούνα πάρκ, τέρμα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, mini golf, ping pong, survivor games, πύργο αναρρίχησης, flying fox, τοξοβολία, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους όπως εργαστήρια ζωγραφικής, origami, decoupage, αργαλειού, κατασκευής ξύλινου κοσμήματος και ονειροπαγίδας. Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν το mini πλανητάριο και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

Επιπλέον, ξυλοπόδαροι, μασκότ, ταχυδακτυλουργοί θα είναι εκεί για να προσφέρουν άφθονες στιγμές διασκέδασης στα παιδιά, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν το face paintingμπαλονοκατασκευές και να παρακολουθήσουν bubble shows. Από το φετινό Φεστιβάλ Παιδιού δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις και τα δώρα για τους μικρούς μας φίλους.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης αναφερόμενος στο θέμα τόνισε: «Με χαρά και αυτή τη χρονιά διοργανώνουμε το παραδοσιακό Φεστιβάλ Παιδιού το οποίο θα φιλοξενήσει τα παιδιά μας και θα τους προσφέρει στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Μέσα σε πλήθος παιχνιδιών και δραστηριοτήτων ο δήμος μας γίνεται έμπρακτα αρωγός και στηρίζει τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου μας, γι αυτό και καθ΄ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης, όπως φάρμακα, τρόφιμα, ρούχα , σχολικά και βρεφικά είδη προκειμένου να ενισχύσουμε τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε όμορφα μικροί και μεγάλοι».

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner