Χαλάνδρι: Η ΕΝΙΒΟΠΑ πραγματοποίησε τη Γενική της Συνέλευση κι έκοψε και τη βασιλόπιτα

0

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Βορείων και Ανατολικών Προαστίων Αθηνών (ΕΝΙΒΟΠΑ), μέλος της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α, πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή 23/2/2024 την ετήσια Γενική Συνέλευση της, παρουσία μελών της από όλους τους Δήμους των Βορείων Προαστίων και αντιπροσωπείας εξαίρετων στελεχών του ΔΣ της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.
Στη συνέλευση συζητήθηκαν αναλυτικά τα καίρια θέματα και οι σχετικές υλοποιημένες επιτυχημένες δράσεις που αφορούν στο θεμελιώδες δικαίωμα της ιδιοκτησίας, όπως:

  1. Νέος ΕΝΦΙΑ 2024
  2. Την άδικη φορολογική κλίμακα μισθωμάτων
  3. Νέες αντικειμενικές αξίες, διορθώσεις Ε9, αλλαγές και προβλήματα στις μεταβιβάσεις ακινήτων.
  4. Ανείσπρακτα ενοίκια, διαδικασία επίλυσης του προβλήματος.
  5. Μισθώσεις ακινήτων: Νομικό πλαίσιο και μισθωτικές συμβάσεις.
  6. Το άδικο πλαφόν αναπροσαρμογής στις επαγγελματικές μισθώσεις
  7. Στέγη και κίνητρα για αξιοποίηση ακινήτων
  8. Κίνητρα και προγράμματα ανακαίνισης, εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια
  9. Άλλα τρέχοντα προβλήματα των ιδιοκτητών & διαχειριστών ακίνητης περιουσίας
  10. Εκτός σχεδίου νόμιμη δόμηση ένα μεγάλο πρόβλημα.

Τέλος εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης
Στο πλαίσιο της συνέλευσης ο Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ και πρόεδρος ΕΝΙΒΟΠΑ, Μάνος Κρανίδης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ΕΝΙΒΟΠΑ ως ενεργό μέλος της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α παραμένει σταθερά και ουσιαστικά  δίπλα στους ιδιοκτήτες με υποστήριξη, ουσιαστικές παρεμβάσεις και δράσεις για την δίκαιη προστασία και αξιοποίηση του αναφαίρετου κοινωνικού δικαιώματος της ιδιοκτησίας ακινήτων, για αυτό η συμμετοχή όλων αξίζει.
Ευχαριστώ θερμά όλους και όλες για την παρουσία και το ενδιαφέρον για ένα κορυφαίο ζήτημα, την ιδιοκτησίας ακίνητης περιουσίας. Προχωράμε με νέες δράσεις ενημέρωσης και παρέμβασης.»

Ανανέωσης συνδρομής στην ΕΝΙΒΟΠΑ
Όποιος ή όποια θέλει να ανανεώσει την συνδρομή του για το 2024, που είναι 25 ευρώ και να έχει τα σημαντικά προνόμια των μελών. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΩΝ. https://www.pomida.gr/index.php?cid=58), μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό με επωνυμία σας.

EUROBANK
ΑΡΙΘΜΟΣ = 00260631590200415015

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ = ΕΝ.ΙΔΙΟΚΤ.ΑΚΙΝ ΒΟΡ ΚΑΙ ΑΝΑΤ.ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.
ΙΒΑΝ = GR3002606310000590200415015
Με την παράκληση να σημειωθεί το επώνυμο στην κατάθεση και να αποσταλούν τα ατομικά στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΔΟΥ, ΤΗΛ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ), ώστε να σας σταλεί η απόδειξη και το περιοδικό.

Share.

Comments are closed.