Η δημοτικής παράταξη «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα

0

Την Κυριακή 4/2/24, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού κτηρίου της οδού Αλ. Παπάγου πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης «Αγαπάμε το Χαλάνδρι». Το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν η πολυπληθής αντιπροσώπευση των απλών πολιτών αλλά και των εκπροσώπων παραγωγικών φορέων και συλλόγων του Χαλανδρίου, κάτι που αναδεικνύει την εκατέρωθεν σχέση εμπιστοσύνης, η οποία έχει εμπεδωθεί με απόλυτη ειλικρίνεια και διαφάνεια.

Η επικεφαλής της παράταξης Κρίστη Αγαπητού, με μία συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία, προχώρησε σε μια αναδρομή για το (εκλογικό έτος) 2023, οριοθετώντας το κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου από τότε που «συστήθηκε» ως επικεφαλής της παράταξης «Αγαπάμε το Χαλάνδρι».

«Νιώθω γεμάτη από εμπειρίες που είμαι έτοιμη να τις χρησιμοποιήσω μαζί με την ομάδα μου ως πυξίδα, που θα μας οδηγήσει σε έναν απολύτως παραγωγικό νέο κύκλο» είπε, ξεκινώντας τον απολογισμό.

Κομβικό σημείο της ομιλίας της αποτέλεσαν τα δύο μεγάλα «ευχαριστώ» που απηύθυνε: το πρώτο, προς στα μέλη και στους εθελοντές της παράταξης που αγωνίστηκαν συστηματικά, με απίστευτο ενθουσιασμό και σε πολλά χρονικά σημεία της προεκλογικής περιόδου ξεπέρασαν τα όριά τους κάνοντας την υπέρβαση.

«Στέκομαι μπροστά τους με τον απόλυτο σεβασμό. Να ξέρουν ένα και μόνο πράγμα: από έναν τέτοιο αγώνα, τίποτα δεν πάει χαμένο και κανείς δεν περισσεύει ενόψει της νέας εκκίνησης.», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
Το δεύτερο (και εξίσου σημαντικό) «ευχαριστώ» αφορούσε στους συμπολίτες που στήριξαν την παράταξη στη δύσκολη προεκλογική περίοδο και της έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους.

«Δεν σταματήσαμε ούτε για μια ημέρα μετά τις εκλογές. Επίλεξα τη δημιουργική συνέχεια αντί της ενδεχόμενης εσωστρέφειας που αναπόφευκτα φέρνει το μη νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα. Όραμά μας παραμένει η ανθρώπινη πόλη που είναι δημιουργική και αναπτύσσεται βιώσιμα. Δύναμη και αναφορά μας η τοπική κοινωνία, η δική μας γειτονιά. Το Χαλάνδρι ΜΑΣ.», ήταν οι φράσεις που έδωσαν το παραταξιακό στίγμα για τη δημοτική περιόδο που μόλις ξεκίνησε. Παράλληλα, προσδιόρισε το πολιτικό «μονοπάτι» της επόμενης 5ετίας, «ως μαραθώνιο και όχι αγώνα ταχύτητας».

«Σταματώ εδώ γιατί θέλω να βρεθώ ανάμεσά σας, εκεί όπου αισθάνομαι άνετα, για να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά και να νιώσουμε τη ζεστασία της ανθρώπινης επικοινωνίας. Σας θέλουμε δίπλα μας. ΜΑΖΙ μας. Η πόλη μας είστε ΕΣΕΙΣ.», τόνισε με έμφαση φθάνοντας στο τέλος της ομιλίας της, η οποία έκλεισε με την αγαπημένη προεκλογική ατάκα: «Πάμε γερά, πάμε δυνατά

Την πίτα ευλόγησε ο Πατέρας Άγγελος Πετριτσόπουλος από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου.

Το φλουρί έπεσε στην Ελένη Τσελεπίδου, πρόεδρο του Συλλόγου Πατήματος Χαλανδρίου «Η Αναγέννηση».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

  • η κα. Ζωή Ράπτη, Βουλευτής Βορείου Τομέα; Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος Ν.Δ.
  • η κα. Εβίνα Γιακουμάτου, Αντιπεριφερειάρχης Αττικής
  • ο κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, Ειδικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
  • ο κ. Μανώλης Κουτσογιαννάκης, Πολιτευτής της Ν.Δ.
  • ο κ. Νίκος Χάψας, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Τύπου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ.
  • ο κ. Κώστας Κούρκαλης, Πρόεδρος του ΕΣΥΔ
  • η κα. Χριστίνα Πατρικάκου, Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο της Ν.Δ.
  • ο κ. Χρήστος Ευαγγέλου, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου.
  • η κα. Ελένη Τζελεπίδου, Πρόεδρος Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πατήματος «Η Αναγέννηση»;.
  • ο κ. Γιώργος Γεωργιάδης, Γραμματέας Σκακιστικού Συλλόγου Χαλανδρίου.
  • η κα. Αλέκα Ανδρείκου, Πρόεδρος Παραρτήματος Εστία Χαλανδρίου
  • Την Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κα. Ελίζα Βόζεμπεργκ εκπροσώπησε η κα. Γεωργία Ζαφειροπούλου.

Χαιρετισμό απηύθηνε ο κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Share.

Comments are closed.