Οι Πεζοπόροι Χαλανδρίου προσέφεραν τρόφιμα και χαρά στα παιδιά του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Φιλοθέη η Αθηναία»

0

Ο Φυσιολατρικός Πεζοπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου «Ο Ευριπίδης» – Πεζοπόροι Χαλανδρίου αποφάσισε να συνδράμει, προσφέροντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια στα παιδιά που φιλοξενούνται και μεγαλώνουν στο φιλανθρωπικό σωματείο Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία».

Το εν λόγω φιλανθρωπικό σωματείο αποτελεί μια ζεστή εστία φροντίδας όπου ζουν και μεγαλώνουν 24 κορίτσια τα οποία, λόγω συνθηκών, χρειάστηκε να συνεχίσουν να ζουν μακριά από τις οικογένειες τους. Ο Σύλλογος Πεζοπόροι Χαλανδρίου «Ο Ευριπίδης» τονίζει «ότι όλοι φέρουμε την ευθύνη να σκεφτόμαστε, να πράττουμε και να συμμετέχουμε για την υποστήριξη αυτών των μικρών κοινωνιών, γιατί όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση και σε στιγμές αγάπης και χαράς».

Η παράδοση τους έγινε από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου στις εγκαταστάσεις του φιλανθρωπικού σωματείου στην Αγία Παρασκευή, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023. Εκ μέρους του σωματείου, παρέλαβε τα είδη η Πρόεδρος, κα Ουρανία Πανταζή, εθελόντριες και πολλά κορίτσια. Η κα Πανταζή ευχαρίστησε τον Σύλλογο για τη δράση αυτή συνδράμοντας έτσι στο έργο του σωματείου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Σπανουδάκης σημειώνει : «Θέλαμε να φέρουμε την  μαγεία των Χριστουγέννων σε αυτά τα παιδιά. Το χαμόγελο και η χαρά τους ήταν η καλύτερη ανταμοιβή μας. Ο Σύλλογος μας διακατέχεται από το αίσθημα αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Όλοι οι Σύλλογοι οφείλουν να έχουν και να αποδεικνύουν το κοινωνικό τους πρόσωπο προς όσους βρίσκονται σε ανάγκη και χρειάζονται την υποστήριξη μας. Με την συνδρομή των μελών μας θα συνεχίζουμε να δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς τα κορίτσια».

Ο Σύλλογος Πεζοπόροι Χαλανδρίου «Ο Ευριπίδης» ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του για την στήριξη τους στην λαχειοφόρο δράση που διοργάνωσε, σε μία τόσο δύσκολη για όλους περίοδο. Επίσης, ευχαριστεί τους χορηγούς για τις ευγενικές προσφορές τους σε δώρα για την λαχειοφόρο. Η ανταπόκριση όλων στο κάλεσμα του Συλλόγου για αυτή την προσφορά αγάπης ήταν πραγματικά συγκινητική!

Συγκεκριμένα, ευχαριστεί για τις χορηγίες τους : τις εταιρίες ένδυσης Emerson και Pigprint, το εναλλακτικό κέντρο θεραπειών Santi Therapy, το κέντρο αποκατάστασης και ευεξίας Physiopolis, το κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης Phisioaskisis, τα φαρμακεία της κας Ουρανίας Κοντοράβδη, της κας Ελένης Μάντη και τα SmartHealth pharmacies , το κατάστημα Suelo, τα κομμωτήρια Hair Room, DF Hair Studio και Spiros Panou Salon, το κοσμηματοπωλείο Υπερπυρον, το καφεκοπτείο Tzitzis, το Café-Bar Casper, την personal trainer κα Κατερίνα Γεωργάτου, την δημιουργό χειροποίητων κοσμημάτων κα Εύη Σπανουδάκη και την συγγραφέα κα Έφη Χαλκέα.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία ένδυσης Emerson που πρόσφερε σε κάθε κοριτσάκι το ξεχωριστό δώρο του για να το βρει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν το φιλανθρωπικό σωματείο Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία» μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ. 210 6011759, 210 6391830.

Share.

Comments are closed.