Μανώλης Χριστοδουλάκης: Όποιος εμπλέκεται σε φαινόμενα οπαδικής βίας, να απαγορεύεται η είσοδος του δια βίου στα γήπεδα

0

 «Δεν αφορά εξαγγελίες και νομοθετήματα η πάταξη της οπαδικής βίας. Έχουν ειπωθεί ξανά και ξανά όλα αυτά. Είναι καθαρά ζήτημα ελλείμματος πολιτικής βούλησης από την κυβέρνηση να εφαρμόσει τα μέτρα που έχουν ήδη νομοθετηθεί», ξεκαθάρισε μιλώντας στο OPEN, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» με τον Π. Στάθη και τον Γ. Κολοκυθά ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ, κ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, και συνέχισε τονίζοντας πως «η κυβέρνηση είτε είναι αναποτελεσματική ή φοβάται το πολιτικό κόστος. Το αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο»
Ο κ. Χριστοδουλάκης μίλησε για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, αποκαλώντας καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα και εντυπωσιασμού το κλείσιμο των γηπέδων. Ένα μέτρο που δεν ακουμπάει καν το πρόβλημα και πλήττει μόνο τους υγιείς φιλάθλους.  «Μετά το περιστατικό με τον Άλκη η κυβέρνηση έκανε εξαγγελίες. Μετά το περιστατικό με το Μιχάλη, επίσης. Τώρα πάλι έχουμε εξαγγελίες και νομοθετήματα. Συνεχώς διαρρηγνύουμε τα ιμάτια μας, χωρίς στην πράξη να κάνουμε τίποτα. Αυτό αποτελεί πλέον κοροϊδία».
Τόνισε, δε ότι αυτονόητα το ΠΑΣΟΚ συμφωνεί με όλα τα ψηφισμένα μέτρα περί καμερών, ταυτοποίησης φιλάθλων και κάρτας φιλάθλων. Συνέχισε όμως με μια πρόταση που θα μπορούσε να ακολουθήσει η κυβέρνηση «Όποιος εμπλέκεται σε φαινόμενα οπαδικής βίας, να απαγορεύεται η είσοδος του δια βίου στα γήπεδα. Έχει το θάρρος να το κάνει αυτό η κυβέρνηση; Γιατί μπορεί να οδηγηθούμε ξανά σε τραγικά περιστατικά που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές».

Share.

Comments are closed.