«Χαλάνδρι στο Φως» Χάρης Ρώμας: Το Χαλάνδρι της αδιαφορίας

0

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι στο Φως» Χάρης Ρώμας απέναντι στη διοίκηση του Δήμου για κολώνα που λύγισε έξω από το μετρό Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα να κρέμεται καλώδιο.
Με βάση όσα ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, το συγκεκριμένο καλώδιο είναι γυμνό σε ένα σημείο του, ενώ φαίνεται να εφάπτεται με τις βάσεις όπου παρκάρουν τα ποδήλατά τους οι επιβάτες του μετρό στη συγκεκριμένη πλατεία.
Οι άκρες του καλωδίου έχουν καλυφθεί, πρόχειρα, με μια μονωτική ταινία, αλλά, ακόμη και έτσι, αποτελεί κίνδυνο για τους περαστικούς, καθώς είναι ένα πέρασμα όπου εξυπηρετεί εκατοντάδες πολίτες που χρησιμοποιούν το μετρό για τη μετακίνησή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ρώμα
«Φυσικά ως Δήμος γίναμε πρώτο θέμα στις ειδήσεις, αφού κολώνα της ΔΕΗ λύγισε και μάλιστα πάνω από τις ειδικές υποδοχές που παρκάρουν ποδηλάτες τα ποδήλατα τους.
Το ηλεκτροφόρο καλώδιο κρέμεται μέχρι κάτω , με κίνδυνο κάποιο παιδάκι ή κάποιο ζωάκι να έρθει σε επαφή μαζί του και να πάθει θανατηφόρο ηλεκτροπληξία.
Μην βιαστεί κάποιος από τους διοικούντες να μου πει ότι είναι δουλειά της ΔΕΗ να αντικαταστήσει ή  να επισκευάσει την κολώνα, γιατί θα του απαντήσω ότι είναι δουλειά του Δήμου να περιφράξει την περιοχή, που είναι επί ημέρες σε αυτή την οικτρή κατάσταση, γιατί απλούστατα

                                ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!
                                                           Χάρης Ρώμας.
                                Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ
».

Share.

Comments are closed.