Αύριο Δευτέρα οι πρώτες συναντήσεις των 11 βουλευτών που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ποιος  αναλαμβάνει, τι, στη νέα ΚΟ;

0

Αύριο, Δευτέρα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες συναντήσεις των 11 βουλευτών που ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα Αχτσιόγλου -Χαρίτση, όπως και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με την Πέτυ Πέρκα θα συναντηθούν ώστε να αποφασίσουν για τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά και για τον επικεφαλής, με πιθανότερο τον Αλέξη Χαρίτση.
Υπενθυμίζεται πως οι 11 βουλευτές είναι, ο Αλέξης Χαρίτσης, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νάσος Ηλιόπουλος, η Θεανώ Φωτίου, η Σία Αναγνωστοπούλου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, η Μερόπη Τζούφη, ο Φερχάτ Οζγκιούρ, ο Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, καθώς και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με την Πέτυ Πέρκα.
Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, επικεφαλής της νέας ΚΟ θα είναι ο Αλέξης Χαρίτσης, ο ποίος θα κληθεί να σηκώσει το εισηγητικό βάρος στη συζήτηση, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για τον προϋπολογισμό τον Δεκέμβριο, ενώ για τη θέση του γραμματέα φαίνεται ότι κερδίζει έδαφος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ως δεύτερος πόλος της συνεργασίας.
Θέσεις κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβουν πρόσωπα όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νάσος Ηλιόπουλος και η Θεανώ Φωτίου.

Share.

Comments are closed.