H Κορίνα Τριανταφύλλου από υποψήφια του Μπακογιάννη, νέα εκπρόσωπος των «Σπαρτιατών»

0

Υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη για το Δήμο Αθηναίων  είχε κατέβει στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, η δημοσιογράφος Κορίνα Τριανταφύλλου, η οποία σήμερα ορίστηκε νέα εκπρόσωπος Τύπου του του ακροδεξιού μορφώματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» με απόφαση του προέδρου της Κ.Ο, Βασίλειου Στίγκα.
Υπενθυμίζουμε ότι η κ. Τριανταφύλλου δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί Κοινοτική Σύμβουλος, (ήταν υποψήφια στην πρώτη κοινότητα του Δήμου Αθηναίων), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παραμένει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Θα είχε ενδιαφέρον η άποψη του Κώστα Μπακογιάννη για την πορεία της…


Ποια είναι η Κορίνα (Κυριακούλα) Τριανταφύλλου
Παραθέτουμε το βιογραφικό της, όπως καταγράφεται στην ιστοσελίδα της παράταξης ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ του Κώστα Μπακογιάννη
«Η Κορίνα Τριανταφύλλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Θεατρολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και Δημοσιογραφία στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. Εργάστηκε σε τηλεοπτικούς σταθμούς ως παρουσιάστρια προγραμμάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Το 2012 στράφηκε στην Τέχνη, σπουδάζοντας Υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Βασίλης Διαμαντόπουλος» απ’ όπου είναι απόφοιτη υπό την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις και παραγωγές, εκ των οποίων πολλές ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Δραστηριοποιήθηκε παράλληλα και στον επιχειρηματικό τομέα. Αυτό στάθηκε η αφορμή να έρθει σε επαφή με ένα αξιοσημείωτο αριθμό ατόμων όπου ακόμη και σήμερα ανταλλάσσουν απόψεις και μοιράζονται τις ανησυχίες τους, ευελπιστώντας σ’ ένα ευοίωνο μέλλον. Άμεση και καθημερινή είναι επίσης η επικοινωνία της με τους ελεύθερους επαγγελματίες των τοπικών επιχειρήσεων του κέντρου της Αθήνας, όπου διατηρεί μαζί τους άρρηκτη επαφή, με σκοπό τη βελτίωση του επαγγελματικού και κοινωνικού βίου. Από τις 8 Φεβρουαρίου του 2022 είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης).»

Share.

Comments are closed.