Χαμός με την ανταπάντηση κλήση Κασσελάκη στην Αχτσιόγλου: Την πήρα στις 11:32, μπορεί να μην το άκουσε – Δέχθηκα κλήση από άγνωστο νούμερο

0

Χαμός έχει γίνει με το τηλεφώνημα του Στέφανου Κασσελάκη στην Έφη Αχτσιόγλου πριν την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο δεν απαντήθηκε ποτέ, Κατηγορηματικά στα όρια της προβοκάτσιας διαψεύδει η Έφη Αχτσιόγλου διαρροές που θέλουν τον κ. Κασσελάκη να την καλεί στο τηλέφωνο μια ώρα πριν την έναρξη της χθεσινής πρώτης συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα ieidiseis.gr ανέφερε ότι «ο Κασσελάκης την κάλεσε στο τηλέφωνο στις 11 το πρωί του Σαββάτου, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της Κεντρικής Επιτροπής. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η Αχτσιόγλου δεν απάντησε ποτέ στην κλήση. Δεν σήκωσε το τηλέφωνο, έτσι το τηλεφώνημα έμεινε αναπάντητο, γεγονός που αποτυπώνει, όχι μόνο το κλίμα, αλλά κυρίως το… προσχεδιασμένο του πράγματος όπως αυτό διαδραματίστηκε από τις ομάδες των διαφωνούντων μόλις λίγες ώρες αργότερα. Αποτυπώνει, μαζί όμως, πως για άλλη μια φορά οι σύμβουλοι της Αχτσιόγλου δεν την είχαν συμβουλεύσει σωστά…».
«Αναφορικά με το δημοσίευμα διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού» αναφέρει η κ. Αχτσιόγλου σε δήλωση που έκανε νωρίτερα.
Από το περιβάλλον Κασσελάκη επιβεβαιώνουν το τηλεφώνημα και μάλιστα σε μια προσπάθεια όπως σημειώνουν να συνετίσει την ομάδα Αχτσιόγλου και να μην προκληθεί όπως σημείωναν χαρακτηριστικά σόου στη ΚΕ.
«Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32», λένε κύκλοι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το τηλεφώνημα στην Έφη Αχτσιόγλου. «Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο», σημειώνουν.
Από την άλλη μεριά κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου αναφέρουν ότι  «Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του»,. Προσθέτουν ότι «η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».
«Σε κάθε περίπτωση, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news», σχολιάζουν.

Share.

Comments are closed.