Κασσελάκης: Τσακαλώτος, Πέρκα και Κούλογλου να παραδώσουν τις έδρες – Κανένας λόγος πια για δημοψήφισμα

0

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε ξανά στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής μετά την αποχώρηση της “Ομπρέλας” από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εξαπόλυσε επίθεση στους αποχωρήσαντες της Ομπρέλας (δείτε ΕΔΩ), καλώντας τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Πέτη Πέρκα να παραδώσουν τη βουλευτική έδρα τους.
«Θυμίζω στους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον κώδικα δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι δεσμεύονται ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι στους ίδιους. Τους καλώ να επιστρέψουν τις έδρες στο κόμμα», είπε ο κ. Κασσελάκης.
Την ίδια στιγμή απεύθυνε προσκλητήριο ενότητας προς όλους τους υπόλοιπους λέγοντας «Σήμερα αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ» και τονίζοντας χαρακηριστικά ότι δεν υπάρχουν τάσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης, ο κ. Κασσελάκης ζήτησε το ίδιο και από τον Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Σεβαστείτε τη βάση του κόμματος», είπε.
«Τα άτομα που εκτοξεύουν ύβρεις και συκοφαντίες δεν μπορούν να εκπροσωπούν το κόμμα. Αυτό λέει η εισήγηση των διαγραφών. Οι πειθαρχικές κυρώσεις υποβάλλονται από την Επιτροπή Δεοντολογίας», είπε.
Παράλληλα, ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι «πλέον δεν υπάρχουν διαγραφές, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος δημοψηφίσματος για κανένα θέμα. Το καταστατικό θα ισχύει πάντα για όλους

Share.

Comments are closed.