Μεσολόγγι: Η παράταξη του κ. Λύρου «Δημιουργική Ανατροπή» υπέβαλε ένσταση κατά των δημοτικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου 2023

0

Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή», με επικεφαλής τον Κώστα Λύρο, που συμμετείχε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, μας ενημερώνει ότι κατέθεσε ένσταση κατά της απόφασης ανακήρυξης των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου 2023 γιατί διαπίστωσαν «γενικευμένες παρατυπίες»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Λύρου
«Γενικευμένες παρατυπίες που  παρατηρήθηκαν  στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου οδήγησαν τον συνδυασμό μας, «Δημιουργική Ανατροπή», σε κατάθεση ένστασης κατά της απόφασης ανακήρυξης των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου 2023.
Η ένσταση κατατέθηκε εγκαίρως και αρμοδίως και θέτει σε αμφισβήτηση το εκλογικό αποτέλεσμα.
Με σεβασμό στο νόμο  και επικαλούμενοι την ανάγκη για τήρηση των νόμιμων διαδικασιών που θέτει ο νομοθέτης με σκοπό την εξασφάλιση της καταγραφής της αντικειμενικής βούλησης του εκλογικού σώματος διατηρούμε ακλόνητη την εμπιστοσύνη στην κρίση της Δικαιοσύνης»

Share.

Comments are closed.