Το νέο δημοτικό συμβούλιο τοπυ Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου

0

Έγινε η επίσημη ανακήρυξη των Δημοτικών συνδυασμών στο Πρωτοδικείο και οριστικοποιήθηκαν οι έδρες των υποψηφίων.

Ο συνδυασμός «Ζούμε ΜΑΖΟΙ»του νέου Δημάρχου Σπύρου Διαμαντόπουλου καταλαμβάνει 9 έδρες στο Μεσολόγγι, 5 έδρες στο Αιτωλικό και 3 έδρες στους Οινιάδες.
Στο Αιτωλικό εκλέγονται οι Χρήστος Τέγας με 365 ψήφους, Γιάννης Κουτσοθεόδωρος με 257 ψήφους, η Μαρία Παπαδημητρίου με 147 ψήφους, ο Σωτήρης Φαράντος με 112 ψήφους και η Καλιρρόη Αγγέλη με 108 ψήφους.
Στους Οινιάδες εκλέγονται οι Βίκυ Κοτσάλου με 412 ψήφους, Δημήτρης Ράπτης με 402 ψήφους και Παναγιώτης Τριφιάτης με 373 ψήφους.
Στο Μεσολόγγι εκλέγονται οι: Ζιζή Φούντα με 459 ψήφους, Λάμπρος Δάλαρης με 344 ψήφους, Μιχάλης Μπιλάλης με 343 ΄ψήφους, Χρήστος Βούρβαχης με 319 ψήφους, Γιάννης Πασπαλιάρης με 226 ψήφους, Δημήτρης Πετρόπουλος με 212 ψήφους, Νεκταρία Αλετρά με 199 ψήφους, Νίκος Παπανικολάου με 193 ψήφους και Παναγιώτης Μπάκας με 190 ψήφους.

Με το συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» του απερχόμενου δημάρχου Κώστα Λύρου εκλέγονται ο κ. Λύρος που επέλεξε την έδρα των Οινιάδων.
Στο Αιτωλικό εκλέγεται ο Αλέξης Σαρλής με 413 ψήφους ενώ στο Μεσολόγγι εκλέγονται οι Νίκος Καραπάνος με 1097 ψήφους και η Φώνη Μελαχρή με 707 ψήφους.

Ο συνδυασμός «Μεσολόγγι Ξανά Μπροστά» του Νίκου Καραπάνου καταλαμβάνει μια έδρα στους Οινιάδες όπου εκλέγεται ο ίδιος και μία στο Μεσολόγγι όπου εκλέγεται ο Νίκος Βασιλόπουλος.

Ο συνδυασμός «Ισχυρός Δήμος – Δυνατές Κοινότητες – Ευημερία Πολιτών» της Όλγας Δασκαλή καταλαμβάνει μια έδρα στους Οινιάδες όπου εκλέγεται ο Νίκος Καρατζογιάννης με 303 ψήφους και μια στο Μεσολόγγι όπου εκλέγεται η ίδια.

Οι υπόλοιποι συνδυασμοί καταλαμβάνουν από μια έδρα, την οποία (αν δεν υπάρξει αλλαγή) καταλαμβάνουν οι επικεφαλής τους: «ΑΝ.ΤΑ.ΜΑ.» – Πάνος Κατσούλης, Λαϊκή Συσπείρωση – Βάνα Πατρινού, «Ανάπτυξη για όλους» – Θανάσης Λύρος, «Ελπίδα για το αύριο», Σπύρος Βασιλείου

Share.

Comments are closed.