Επίθεση Πολάκη εναντίον  Θοδωρή Δρίτσα για όσα είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ

0

Οι σχέσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ κάθε μέρα που περνάει συνεχίζουν να βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί και τα καρφιά και οι αντιπαραθέσεις είναι πια καθημερινές και αιχμηρές, ενώ υπαρκτό παραμένει το ενδεχόμενο της διάσπασης.
Δεδομένου αυτού του κλίματος, ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε σήμερα επίθεση στον Θοδωρή Δρίτσα για όσα είπε στον ΣΚΑΪ, ακολουθώντας την τακτική που είχε επιλέξει για τους Στέλιο Κούλογλου, Νίκο ΦίληΠάνο Σκουρλέτη και Ευκλείδη Τσακαλώτο επειδή είχαν ταχθεί σε συνεντεύξεις τους κατά του Στέφανου Κασσελάκη.
Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης έγραψε ότι ο Θοδωρής Δρίτσας “προσκύνησε” τον ΣΚΑΪ “για πέντε λεπτά δημοσιότητας“, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην βουλευτής “εξυπηρετεί την εσωκομματική του ομάδα“.
Πέφτεις στα μάτια μας Θοδωρή (και εκφράζομαι ήπια)“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης παραθέτοντας και την απάντηση που έστειλε στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Αντώνη Αντζολέτο, όταν τον Φεβρουάριο τον κάλεσε σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη (με δική του ορθογραφία):
“Όταν πας και προσκυνάς στο ΣΚΑΙ για πέντε λεπτα δημοσιοτητας για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα, τότε ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΟΔΩΡΗ!!(και εκφράζομαι ηπια). Αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτο έπρεπε να κάνεις ,όπως εγώ στις 28 του Φλεβάρη φέτος όταν ηθελαν με αφορμή τη διαγραφη μου να με βάλουν να κατηγορώ το Συριζα, τις τάσεις του και τον Τσιπρα! (Αντζολετος λέγεται ο Δημοσιογραφος που με πήρε για να βγω στο ΣΚΑΙ της διαπλοκής).

Share.

Comments are closed.