Παναγιώτης Βάσιος: Αυτοί που δεν θυμούνται το παρελθόν είναι καταδικασμένοι να το επαναλάβουν

0

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Αγαπάμε το Χαλάνδρι», Παναγιώτης Βάσιος, αφού ευχαριστεί όλους όσους και όσες τον τίμησαν με την ψήφο τους, τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι «από τον Ιούνιο του 2021 δημόσια, υποστηρίζαμε την συγκρότηση ενωτικού ψηφοδελτίου» και ξεκαθαρίζει ότι η αιτία της ήττας του συνδυασμού του ήταν το γεγονός ότι «απέναντι σε έναν ισχυρό «αντίπαλο» κατήλθαμε στις εκλογές διασπασμένοι, ανέτοιμοι και χωρίς αφήγημα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Βάσιου
«Φίλες και φίλοι,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη που μου δείξατε στις δημοτικές εκλογές όπου έλαβα 355 ψήφους και είμαι 11ος στην σειρά. Από την αξιωματική αντιπολίτευση εκλέγονται, δημοτικοί σύμβουλοι οι πρώτοι 7.

Όπως γνωρίζετε η θητεία της σημερινής διοίκησης του δήμου ανανεώθηκε με την ψήφο των πολιτών μας για μία πενταετία (από 1-1-2024 μέχρι 31.12.2028). Στον δεύτερο γύρο ο κος Ρούσος επικράτησε άνετα της κυρίας Αγαπητού παίρνοντας το 60%. Το αποτέλεσμα αυτό δεν μας εξέπληξε.
Έγκαιρα από τον Ιούνιο του 2021 δημόσια, υποστηρίζαμε την συγκρότηση ενωτικού ψηφοδελτίου και προς αυτή την κατεύθυνση πήραμε πρωτοβουλίες (Σ.Σ. δείτε ΕΔΩ).
Δυστυχώς απέναντι σε έναν ισχυρό «αντίπαλο» κατήλθαμε στις εκλογές διασπασμένοι, ανέτοιμοι και χωρίς αφήγημα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται από το 2014.
Ο φιλόσοφος George Santayana φέρεται να έχει πει: «Αυτοί που δεν θυμούνται το παρελθόν είναι καταδικασμένοι να το επαναλάβουν». Η θέση στην αντιπολίτευση μας έγινε συνήθεια και όπως φαίνεται σε κάποιους αρέσει και θριαμβολογούν! Πρέπει, επιτέλους, να διδαχτούμε από τα λάθη μας.
Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου και εύχομαι καλή δουλειά στη διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου. Ο ρόλος της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο είναι πολύ σημαντικός και εύχομαι σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις καλή επιτυχία.
Παναγιώτης Βάσιος, Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου.»

Share.

Comments are closed.