«Μένω στο Χαλάνδρι» – Νίκος Πράσσος: Η Δημοκρατία έχει κανόνες και ένας από αυτούς είναι η ισονομία

0

Με ανακοίνωσή του επικεφαλής του συνδυασμού «Μένω στο Χαλάνδρι» – Νίκος Πράσσος καταγγέλλει το δήμαρχο Χαλανδρίου για «αντιθεσμικές πρακτικές» λόγω του γεγονότος ότι «αδιανόητο ο κ. Ρούσσος να χρησιμοποιεί τα μέσα του δήμου για την προσωπική του προβολή, για την προώθηση της υποψηφιότητάς του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Πράσσου
«Καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο έχουμε επιλέξει να πολιτευτούμε με μετριοπάθεια και σύνεση. Όμως οι επαναλαμβανόμενες αντιθεσμικές πρακτικές του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου κ. Σίμου Ρούσσου, δεν μας επιτρέπουν να σιωπήσουμε.

Η Δημοκρατία έχει κανόνες και ένας από αυτούς είναι η ισονομία.
Θεωρούμε αδιανόητο ο κ. Ρούσσος να χρησιμοποιεί τα μέσα του δήμου για την προσωπική του προβολή, για την προώθηση της υποψηφιότητάς του.

Ο Δήμος Χαλανδρίου δεν είναι τσιφλίκι κανενός.
Οι φωτογραφίες με το αυτοκίνητο του Δήμου που μεταφέρει υλικό από τα γραφεία της παράταξης «Αντίσταση με τους πολίτες», του κ. Ρούσσου, στην οδό Αβέρωφ 7Α, δυστυχώς δεν μας εκπλήσσουν, αλλά επιβεβαιώνουν όλα όσα γνωρίζουμε για τις πρακτικές του όλο αυτό το διάστημα.
Ο κ. Ρούσσος είναι υπόλογος στους δημότες του Χαλανδρίου, οι οποίοι την Κυριακή θα δώσουν μια ηχηρή απάντηση σε αντιδημοκρατικές και αντιθεσμικές συμπεριφορές.»

Share.

Comments are closed.