Γιάννης Μαγκριώτης*: Πρωθυπουργικές αυταπάτες;

0

Ανακοινώθηκαν, διαδοχικές επισκέψεις του Πρωθυπουργού του Ισραήλ Νετανιάχου και του Προέδρου της Αιγύπτου Σίσυ, στην Τουρκία, τις επόμενες ημέρες.

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε η επίσκεψη Ερντογάν στην Τρίπολη της Λιβύης, στην αναγνωρισμένη από την διεθνή κοινότητα κυβέρνηση. Εμείς, ελπίζω να μην συνεχίσουμε με τον Χαφτάρ, με τους μισθοφόρους της Βάγκνερ, τώρα που αποκαλύφθηκε η σχέση τους με τους λαθροδιακινιτές του πλοίου που βυθίστηκε ανοικτά της Πύλου.

Η απομόνωση του Ερντογάν μεγάλη, αφού μετά την συμμετοχή του στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στο Βίλνιους της Λιθουανίας, όπου συναντήθηκε με τους Μπάιντεν, Σολτς, Μακρόν, Μισέλ, Μητσοτάκη, πήγε στις Αραβικές χώρες και υπέγραψε συμφωνίες συνεργασιών 100 δις ευρώ.

Τον Αύγουστο την Τουρκία θα επισκεφτεί και ο Πούτιν.

Σε απόλυτη απομόνωση ο Ερντογάν και η Τουρκία σε κατάρρευση.

Εντάξει, ο δικός μας Πρωθυπουργός τις ημέρες αυτές, τα ρυθμίζει όλα με ένα τηλεφώνημα ή ένα twit, όταν δεν μελετά την “νέα δασική πολιτική”, που δεν χρειάστηκε να την μελετήσει και να την εφαρμόσει τέσσερα χρόνια και, θα την παρουσιάσει στην ΔΕΘ, τον Σεπτέμβριο.

Καλημέρα και καλές αντοχές.

* Ο Γιάννης Μαγκριώτης είναι πρώην υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Κίνησης «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Α’ Θεσσαλονίκης

Πατήστε και δείτε και τα 294 προηγούμενα άρθρα του Γιάννη Μαγκριώτη

Share.

Comments are closed.