Μάνος Κρανίδης: Σημαντικές οι αθλητικές εκδηλώσεις, πιο σημαντικός ο αξιόπιστος εκσυγχρονισμός των υποδομών

0

Ο κ. Μάνος Κρανίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης μας «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» και Υποψήφιος Δήμαρχος, μαζί με μέλη της δημοτικής ομάδας μας, συμμετείχε και επισκέφθηκε πολλές αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου και αθλητικών συλλόγων της πόλης μας. Σημαντικές εκδηλώσεις με αγώνες, βραβεύσεις αθλητών και μαθητών, που δείχνουν την θετική δυναμική και το ευοίωνο μέλλον των νέων της πόλης μας, που αξίζουν τα συγχαρητήρια μας.
Ακόμη όμως πιο σημαντικός και αναγκαίος είναι ο διαρκής εκσυγχρονισμός και η μελετημένη αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης. Στο πρόγραμμα μας έχουμε ως πρώτη προτεραιότητα τη ριζική ανακαίνιση πολλών αθλητικών υποδομών της πόλης όπως: τα Κλειστά Γήπεδα Μπάσκετ Πέρκιζας και Παπαδάκης και την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου τους, όλα τα παλαιά εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ του Χαλανδρίου όπως στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και σε πολλές γειτονιές, και την δημιουργία νέου χώρου άθλησης στα εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ στο Περκιζας με τεχνική τύπου «μπαλόνι» και τη δημιουργία γηπέδων πολλαπλής χρήσης.
Η εξειδίκευση του Υποψηφίου Δημάρχου Μάνου Κρανίδη ως Πολιτικού Μηχανικού ΕΜΠ, η δυνατή ομάδα υποψηφίων μηχανικών μας και η υπεύθυνη και ουσιαστική παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, με στήριξη όλων των έργων εκσυγχρονισμού και οι συνεχείς σχετικές προτάσεις μας, είναι εχέγγυα για την ικανότητα μας να υλοποιήσουμε ως νέα Δημοτική Αρχή, την ερχόμενη δημοτική περίοδο, τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών της πόλης μας.
Η νέα μεγάλη πρόκληση και ανάγκη εκσυγχρονισμού των αθλητικών υποδομών απαιτεί τεχνογνωσία, υπευθυνότητα, πολιτική βούληση και πρόγραμμα ρεαλιστικής έργων. Είναι ανεπίκαιρη και εντελώς λάθος η φευγαλέα λογική του θεαθήναι, προεκλογικών τακτικισμών και επιφανειακής προσέγγισης που δείχνουν έλλειψη γνώσης, αξιοπιστίας, υπευθυνότητας, διάθεσης ουσιαστικής προσφοράς και γενικά αποκαλύπτουν μια αλλοπρόσαλλή συμπεριφορά.
Το Χαλάνδρι και οι πολίτες του αξίζουν και μπορούν καλύτερα. Για αυτό και η εναλλακτική πρόταση διοίκησης μας στηρίζεται σε μια μελετημένη ατζέντα πόλης, νέα νοοτροπία, γνώση, ικανότητα, συσπείρωση ευρύτερων υγιών δυνάμεων για ουσιαστική δράση και αποτελεσματικότητα. Σε μια κίνηση πολιτών που συνεχώς διευρύνεται και επεκτείνεται. Έχουμε τη γνώση, τη θέληση και την ικανότητα να προχωρήσουμε μπροστά και καλύτερα για τις αθλητικές υποδομές της πόλης και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας. Είμαστε η μόνη αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση και καλούμε σε συνεργασία και συσπείρωση, όλους και όλες, με τα ίδια πιστεύω και την ίδια αγάπη για το Χαλάνδρι.

Share.

Comments are closed.