Προσωρινά κρατούμενος ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία στην Κω – Κατερινόπουλος: Μην απορήσετε αν δούμε και εκπλήξεις

0

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω.
Ο 32χρονος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Πολωνής.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Τι ισχυρίζεται ο Πακιστανός
Από την πλευρά του, ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αναφέρει ότι όντως έτσι έγιναν τα πράγματα και ότι όταν γύρισε στο σπίτι, την άλλη μέρα, είδε τον 32χρονο αναστατωμένο και γεμάτο χώματα.
Επίσης ο συγκάτοικος του 32χρονου λέει ότι δεν ήξερε πως είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει για την Ιταλία.
Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα η Αναστάζια πέθανε από ασφυξία. Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει τα τελευταία μηνύματα της άτυχης κοπέλας με τον σύντροφό της.
Οι έρευνες επικεντρώνονται τώρα στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της κοπέλας.
Αποτυπώματα, DNA καθώς και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα, χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει σοκάρει.

Τι αποκαλύπτουν οι έρευνες
Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Mega.
Οι αρχές εστιάζουν τις έρευνες τους σε ένα άλλο σπίτι, που δεν κατοικείται και βρίσκεται πολύ κοντά από το σημείο, όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της Αναστάζια.
Oι Αρχές πιστεύουν ότι  η δολοφονία της κοπέλας έγινε σε αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι και όχι στο σπίτι του βασικού υπόπτου. Στη συνέχεια, ο δράστης μετέφερε το πτώμα στο σημείο όπου βρέθηκε, είτε μόνος του είτε με συνεργό.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου του Mega Mαρίνου Αλειφέρη, η σορός ήταν τυλιγμένη με σακούλες χαλιών και παρόμοια ευρήματα εντοπίστηκαν στο ακατοίκητο σπίτι. Η απόσταση του σπιτιού αυτού με το σημείο όπου βρέθηκε η σορός υπολογίζεται στα 100 μέτρα.

«Βόμβα» Κατερινόπουλου για τη δολοφονία στην Κω
Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» σχετικά με την υπόθεση, εκτιμώντας πως θα υπάρξουν εκπλήξεις και πως δεν είναι ένας ο δράστης της δολοφονίας.

«Μου κάνει εντύπωση η κατηγορία της αρπαγής, αφού η ίδια έχει πάει στο σπίτι με τη θέλησή της», σχολίασε αρχικά ο κ. Κατερινόπουλος.
«Το θέμα εδώ είναι πού έγινε το μοιραίο, στο πρώτο ή στο δεύτερο σπίτι. Είναι απίθανο να μεταφέρθηκε το πτώμα από το ένα σπίτι στο άλλο- από ένα άτομο μόνο, όπου και να έγινε η δολοφονία. Το πιο πιθανό είναι η δολοφονία να έγινε στο δεύτερο σπίτι. Αλλά και από εκεί, η μεταφορά του πτώματος έστω και 100 μέτρα από ένα άτομο, δεν είναι εύκολη υπόθεση», είπε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, ενώ έκανε λόγο για λάθη στην αρχή των ερευνών, λέγοντας πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος.
«Εδώ θα μιλήσουν τα στοιχεία και τα τηλέφωνα. Είναι σημαντική η αυτοψία του χώρου που βρέθηκε και οι πτωματικές υποστάσεις», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος και εκτίμησε: «Δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός η δολοφονία της 27χρονης, είναι περισσοτέρων. Μην απορήσετε αν δούμε και κάποιες εκπλήξεις στην πορεία των ερευνών».

Share.

Comments are closed.