«δήμος μπροστά+» – Μάριος Ψυχάλης: Υγεία για όλους!

0

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 11:00 το πρωί, στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης (Ελ. Βενιζέλου 15α Πεύκη) στη Πεύκη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της δημοτικής παράταξης του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, «δήμος μπροστά+» με επικεφαλής τον Μάριος Ψυχάλης και ομιλητές τον ιατρό – ορθοπεδικό Αποστόλη Αποστολάτο και τον Δρ. Γιώργο Βαβέτση, κλινικό εργοφυσιολόγο.
Ο ιατρός – ορθοπεδικός Αποστόλης Αποστολάτος θα μιλήσει για την οστεοαρθρίτιδα, οστεοπόρωση και άλλα ορθοπεδικά ζητήματα. Ο κλινικός εργοφυσιoλόγος Γιώργος Βαβέτσης θα αναπτύξει μεθόδους και ασκήσεις εκγύμνασης για ειδικές κατηγορίες ασθενών, όπως η άσκηση για όσους έχουν ζαχαρώδη διαβήτη.

Λίγα λόγια για του ομιλητές:
Ο Απόστολος Αποστολάτος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής και Χειρουργικής Σχολής του Universita Degli Studi Di Catanzaro Magna Grecia. Έχει εκπαιδευτεί στο Advanced Trauma Life Support, Basic Life Support και στις Τεχνικές Πλαστικής Χειρουργικής για Γενικούς Χειρουργούς. Πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στα τμήματα Επειγόντων, Παθολογίας, Γενικής Χειρουργικής, στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, στο Γυναικολογικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρας και στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Έπειτα δούλεψε ως Ιατρός Πρώτων Βοηθειών-Ειδικευόμενος στο πυρηνικό-βιοχημικό πόλεμο στο Υγειονομικό Σώμα Στρατού Αθήνας. Ως Αγροτικός Ιατρός εργάστηκε στο Αγροτικό Ιατρείο Πολυνερίου και στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης. Την ειδικότητα του διετέλεσε στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών ως Ειδικευόμενος Καρδιολογίας, Παθολογίας και Γενικής Χειρουργικής, στο 1º Νοσοκομείο IKA ως Ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής καθώς επίσης και στην Γ’Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ. Ακόμα ήταν Ιατρός της ομάδας Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ Aπόλων Σμύρνης. Από το 2014 ως και σήμερα εργάζεται στα Δημοτικά Ιατρεία Κηφισιάς και Λυκόβρυσης. Επιπροσθέτως έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια. Τέλος μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Βαβέτσης είναι ειδικός σε προγράμματα Φυσικής Κατάστασης και ανάπτυξης Φυσικών Ικανοτήτων σε επαγγελματίες αθλητές και με μεγάλη εμπειρία στην επανένταξη των αθλητών στην ενεργό δράση, μετά από αποκατάσταση και αναλγησία. Έχει εξειδίκευση στην εφαρμογή και ανάπτυξη προγραμμάτων προπόνησης για διάφορες ειδικότητες αθλητών και έχει διατελέσει Προπονητής Δύναμης και Φυσικής Κατάστασης σε υψηλού επιπέδου αθλητές, σε πολλά και διαφορετικά αθλήματα, σε περισσότερες από 35 ομάδες του εξωτερικού αλλά και του Ελληνικού Πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου και Εθνικών Ομάδων (Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης και Beach Volley), ενώ τα τελευταία 15 χρόνια ασχολείται με την Ορθοσωμία και την Εμβιομηχανική Ανάλυση και Αξιολόγηση.

Share.

Comments are closed.